Van valami meg nem oldott problémád, amely most is nyomaszt, és nem tudod kinek elmondani?
Szeretettel üdvözlök mindenkit!
Az elmúlt hetek olyan eseményekkel ajándékoztak meg, amelyekhez képest egy egyetemi egyenlet gyermekjátéknak tűnik. Az újabb elhavazódás, megannyi teendő mellett nem jutott elegendő időm Rátok, amelyet szívből sajnálok. Sajnálom, hogy ígéretemhez híven nem válaszoltam nektek, hogy késleltettem a segítségnyújtást, és hogy most is ezt kell tennem.
Ne haragudjatok, de ezt kell tennem. Ha úgy kell lennie, jelentkezem ismét. Addig is, aki úgy érzi, problémája még mindig nem megoldott, és nincs kiút, továbbra is szívesen foglalkozom vele. Az e - mail címemet ezért közzéteszem, hogy azok is írhassanak, akik regisztrálatlanul akadtak erre az oldalra. Akinek bármilyen problémája akad, nyugodtan keressen fel. A leveleimet eddig is maradéktalanul megválaszoltam, ez a jövőben is így lesz. Természetesen térítésmentesen és egy héten belül írni fogok.
Még egyszer köszönöm a figyelmet, a megértést!
Továbbra is az Önök szolgálatára állok:
csenhu@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!