Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valami meg nem oldott...

Van valami meg nem oldott problémád, amely most is nyomaszt, és nem tudod kinek elmondani?

Figyelt kérdés
Szerintem egy kérdésben nem lehet igazán "kibontakozni", főleg, hogy az első 5 percben érkezik rá vagy húsz válasz, utána meg semmi. Arra gondoltam, ha esetleg van valamilyen problémád, tedd fel itt a kérdésedet, és majd megválaszoljuk, reagálunk rá. Így mindenki segíthet egy kicsit a másiknak, és te is huzamosabb ideig, valamint pontosabban tudsz írni.
2011. júl. 11. 10:26
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
Szia, szerintem is nagyon jó az ötlet! Te pszichológus vagy? Mert amennyire sejtem, az jó emberismeretre vall, és nálam most arra lenne szükség. (Pontosabban egy barátomnak van szüksége segítségre, de Ő nem tud magán segíteni) Hajlandó lennél segíteni egy kicsit?
2011. júl. 18. 15:13
 32/41 anonim ***** válasza:

Van meg nem oldott problémám, ami nyomaszt.

Tudom, hogy manapság nem divat az erkölcs, meg a vallásosság, és gáz dolog, ha azt mondom, hogy számomra egyértelmű a házasságig tisztaság. Találtam egy fiút, akit nagyon szeretek, teljes mértékben megbízom benne, és nagyon örülök, hogy hasonlóképpen gondolkozunk szinte minden téren, szóval nincs szex. Ezt elmondtam néhány barátomnak is, akik azzal fogadtak, hogy ez egy beteg nemnormális dolog, kinevettek, és ezzel húznak, és jönnek a szokásos szöveggel, hogy "mi lesz, ha kiderül, hogy nem illetek össze az ágyban". Akkor megoldjuk, és tudom, hogy megoldjuk, mert egyikőnk se szeretné, hogy ez legyen a kapcsolatunk alapja. Annyira rosszul esik, hogy amihez egy pici hit és akarat kell, az már ciki, hogyha valamilyen értéket szeretnél képviselni (megtartod magad a férjednek) akkor te egy nyomorék elcseszett gondolkozású ember vagy, mert értelmetlenek az elveid. Egyszerűen nem találom a helyem, szinte nincs senki, aki ezt megérti. Úgy érzem, hogy rossz helyre, és rossz időbe születtem, és nem csak a szüzességgel kapcsolatosan merül ez fel bennem, hanem folyamatos értékrendbeli különbségek kapcsán is. Elbizonytalanodtam: én vagyok a nemnormális, vagy körülöttem mindenki?

2011. júl. 18. 15:49
 33/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Az újabb (jó értelemben vett) levéldömping miatt a válaszadást csak holnap délután tudom megejteni, akkor azonban minden kérdést sorra veszek. Aki privát üzenetet kezdeményezett, nyugodtan írjon, s aki a problémájával nem mer előhozakodni, vagy intimebb kérdése van, írjon ilyen formában!

Köszönöm a türelmet!

2011. júl. 18. 16:50
 34/41 anonim ***** válasza:

Engem anyum nyomaszt de nagyon. Lelkileg terrorizál h ne menjek Pestre vagy külföldre a diploma után, mert neki milyen rossz apám mellett egy világvégi faluban, nincsenek barátai stb... Tesóm is elköltözött Sopronba, mert ott kapott jó állást.

Folyton érezteti h nem akarja h elmenjek, mert az nem fer vele szemben, mert h ő mennyit áldozott azért h én egyetemre járhassak,mennyi mindenről lemondott én meg kimegyek külföldre, mint a többi fiatal. Én tudom h sokat áldoztak értem meg a bátyámért, de ha itt nem lesz munkám, muszáj elmennem külföldre, legalább egy kis pénzt gyűjteni,nyelvet tanulni. Nem tudom h értessem meg vele, h felnőttem és el kell kezdenem a saját életemet.

Panaszkodik h nem tud menni sehova szórakozni, szerinte az egész napja ha itthon van a robotolásból(házimunka) áll, ami hülyeség, mert apum ha itthon van a kertben dolgozik, én szoktam mindennap főzni és mosogatni. Egyre jobban utálok itthon lenni emiatt :(

23/L

2011. júl. 18. 17:11
 35/41 anonim ***** válasza:

A megoldhatatlan problémám az anyám!

Ma ordibált velem, és én újfent képtelen voltam szembeszállni vele. Nem bírom neki elmondani, hogy elegem van belőlle. Hangember vagyok, nyuszi...

Már nem lakunk együtt ez a szerencsém, de újra és újra megkeseríti az életemet. Azóta ilyen mióta elváltak apámmal (10 éve...) Nem tud, nem mer boldog lenni, és irigy a saját gyerekeire. Szánalom... áhh kész vagyok tőlle nem látok jó megoldást!!!!

2011. júl. 18. 17:28
 36/41 anonim ***** válasza:
Te pszichológus vagy? Mert nekem egy komoly megoldhatatlan problémám van.A párom akivel együtt vagyok 16 éve azt mondta már nem szeret-sajna meg is csalt-de én megbocsájtottam. Teljesen magam alatt vagyok,mert nagyon ragaszkodom hozzá és nem tudok tőle elszakadni.Mit tegyek?
2011. júl. 18. 19:38
 37/41 anonim ***** válasza:
19:38-as vagyok ,kérlek inkább privátban írj választ. köszika
2011. júl. 18. 19:41
 38/41 anonim ***** válasza:

"Kérdező"!

Én azt hiszem jó ötlet volt kiírni a kérdést, és dícsértes, hogy mindenki rpoblémája érdekel, foglalkozol vele, és tanácsokat adsz. Ha ilyeneket külön kérdésben etsz fel az ember általában lehurrogják de te nem ezt tetted, és ez dícséretes. :)

Igazából nekem csak annyi a problémám, hogy a 4 hozzám legközelebb álló barátnőim fél év alatt mindannyian elmondták hogy valószínűleg külföldre fognak költözni, vagy pedig Bp-re, szóval már előre félek hogy magányos leszek mert nekem hosszú idő mire valakivel összebarátkozom :/

2011. júl. 18. 19:55
 39/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Először is, köszönöm szépen az újabb leveleket! Sajnálom, de az itteni és az "interaktív" elhavazódás miatt a válaszaim kissé elcsúszhatnak a várttól. Tudom, hogy az ígéretem a mai délutánra korlátozódott, de a nagy mennyiségű munka, a teendők és az újabb kérések / kérdések miatt csak a precíz és segítő válaszok sínylenék meg, ha most időhiány miatt firkantgatnék pár sort. Természetesen az egyéni igények - például a privát üzenetben való válaszolás, vagy az oda érkező problémák - ugyanúgy fennálnak. Egy hét türelmi időt azonban minden érintettől kérnék, az eddig érkezett utolsó üzenetig bezárólagosan. Akik újabb kéréssel / kérdéssel állnának elő, velük is szívesen foglalkozom majd a későbbiek folyamán.

Amennyiben valakinek kisebb gondja akadna, és pár mondatos összefoglaló illetve tanács is megfelel neki, esetleg az egy hetes türelmi idő szorítja, és gyors megoldásra van szüksége, írjon privát üzenetet, mert az egyéb okokból kifolyólag naponta kell látogatnom.

Köszönöm a türelmet!

2011. júl. 19. 16:34
 40/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Az lenne a problémám,hogy belekerültem egy olyan kapcsolatba,amibe nem annyira szerettem volna...

Nyári gyakorlaton vagyok egy ügyvédnél,akivel elég jóban lettem.Először csak kávézni hívott,utána ebédelni,később pedig ajándékokat küldött és sms-eztünk egész éjszaka mindenféléről.A meleg miatt én is picit lengébben öltöztem,folyton stírölt és bókolt,néha elég nyilvánvalóan bámulta a mellemet.

Mikor először megláttam,már akkor is felkeltette a figyelmemet,pedig általában nem vonzzanak az idősebb férfiak(37 éves).Hallottam róla,hogy családja van,ezért nem is akartam belebonyolódni semmibe.

Viszont a tervemnek lőttek,mivel pár napja elkezdtünk randizni...Elmondta,hogy összevesztek a feleségével és Ő a gyerekükkel együtt elköltözött vidékre a szüleihez,így most egyedül van abban a nagy házban.

Eddig még csak csók volt,de érzem,hogy többet is akar.A felesége már biztos nem fog visszaköltözni,válni akar,szóval részben már szingli a férfi.

Nem tudom,hogy mit tegyek...Az tény,hogy rettentően tetszik és látszólag én is neki,de akkor is...

Mit fognak rólam gondolni?

Nem tudom,hogy mit tegyek.

2011. júl. 19. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!