Ha t. e lettél volna az osztály lúzere, elmennél az osztálytalálkozóra?
Figyelt kérdés
5 éves találkozó. Egy osztály legalább annyira fontos közösség, mint egy család. Hiszen 8 éven át napi 8 órámat töltöttem velük. De én mindig olyan kis lúzer voltam, akkoriban. Most már nem vagyok az, de semmilyen attrakciót nem tudok felmutatni, nem mentem férjhez, nem szültem, nem vagyok bankigazgató.2011. júl. 5. 12:00
21/29 anonim válasza:
19 éves vagy (én meg fáradt vagyOK) :)
22/29 anonim válasza:
Nálunk is voltak ilyen emberek, akik általában nem is jöttek el az osztálytalálkozóra. Mindig mindenkiről esett szó, aki esetleg tudott róla valamit, az elmondta. De senkiről sem beszéltünk soha negatívan. Szerintem sokat változnak az emberek ennyi idő alatt. Ha mondjuk a hátad közepére sem kívánod az egészet, meg a társaságot, akkor ne menj el, de szerintem jól is elsülhet a dolog.
23/29 anonim válasza:
Basszál rájuk fognak még jönni hozzád mert ugyis majdnem mindegyik csóró alkoholista lesz aztán nálad fognak bőgni hogy szerezz nekik melót meg ilyenek
24/29 anonim válasza:
Hát én tuti, hogy egy osztálytalálkozóra sem fogok elmenni, mert az egész nem ér meg annyit.
De a te helyzetedet nem tudom, lehet ha elmész még jól is kisülhet.
25/29 anonim válasza:
Amikor a 10 éves találkozó lesz, nem az 5., te akkor fogsz férjhez menni, ők meg akkor válnak el.Miért eredmény, felmutatni való dolog a gyerek, a férj?Biztos van ilyen, deén még nem láttam, hogy 24 éves korodra ott a 2 gyerek, meg a férjed, és 30 éves korodra nem válsz el.Egyébként nekünk nagyon sz...r osztályunk volt, az 5 évesre így is el akartam menni, de nem tudtam.majd találkoztam véletlenül 1-2 emberrel aki ott volt, és mindenki azt mondta, hogy milyen jó volt, nem is gondolta volna.Ebből még jó is kisülhet.
26/29 anonim válasza:
Nem voltam az osztály lúzere, csupán mindig túl sokat beszéltem és ebből sok bajom volt. Az ellenőrzőm tele volt mindenféle beírásokkal, mindenkinek be is szóltam, de közben én voltam az a vicces gyerek is, akivel/akin lehetett röhögni. Akkoriban még nem igazán tudtam különbséget tenni a kettő között, szóval gondolom inkább rajtam nevettek, mint velem. De nincs is ezzel semmi bajom, felnőttem és egészen biztosan elmennék az osztálytalálkozóra, nem csak azért, mert én is ilyen csak azért is megmutatom típus vagyok, mint már írta valaki, de sokkal érettebb gondolkodású lettem azóta. Arról ne is beszéljünk, h meg sem ismernének külsőre, annyit változtam. :D Szóval szerintem menj el, ne legyen benned keserűség, légy laza és összpontosíts a jóra: mindenre, amit sikerült elérned. :)
27/29 anonim válasza:
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:30
Pontosan ezt akartam én is mondani, hogy a férjhezmenetel, gyerek nem érdem, ahhoz nem kell ész. Nálunk az 5 éves érettségi találkozón egy lánynak volt gyereke, egy másik épp terhes volt, a gyerekes mutogatta a képeket a gyerekről, mert ő csak ezt tudta felmutatni a többiekkel ellentétben, akik pl kemény egyetemet végeztek. A terhes csaj is csendesen üldögélt a sarokban. Ki is rekesztődött mindkettő, természetesen egyik sem tudott jönni a nosztalgia "osztálybulira" az éttermi vacsora után.
29/29 anonim válasza:
Szerintem ne menj,mondjuk én magamból indulok ki.Semmi értelme az ellenségeidel jópofizni,van ezer másik ember akivel sokkal inkább érdemes .Harc volt az iskola, gyűlöltem odajárni,volt 5-6gyerek ,folyamatosan lelkileg és fizikailag bántalmaztak,elszedték a cuccaimat,csúfoltak, pedig abszolút semmit nem ártottam nekik ,csak csendesebb voltam,ügyetlen , meg nem voltak gazdag szüleim.A mocskos osztályfőnök meg leszarta az egészet ,sőt rá is játszott.Olyan volt mikor végelett a sulinak mintha egy börtönből szabadultam volna.Azóta sok sok év eltelt de az asztalt verném szét a fejükön , ha egy étterembe zárnának velük és az egyik valamit beszólna,szóval az ő érdekükben sem mennék el találkozóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!