Természetes, hogy az anyukámn 13 évesen nem enged senkinél se aludni? (barátnőimnél)
Szerintem nem természetes, bár megértem hogy félt.
Én megmondtam neki, hogy 14. szülinapomra azt kérem, hogy nyáron egy egy hétvégén lemehessek a Tisza-partra barátnőmmel és barátommal, megmondtam neki, hogy már 11kor itthon leszek. Ezt azóta is tartom, még haza is szoktam csörögni, mikor leértünk, és mikor indulunk haza.
Úgy érzem, így korrekt, és ő is jobban megbízik bennem.
Azt is megbeszéltük, hogy később eljárhatok rendesen bulizni, de csak akkor, ha nem romlik a tanulmányi átlagom :)
Szóval Kedves Kérdező! :) Beszéld meg vele, nem vagy már annyira kicsi egy ott alváshoz :)
Szerintem nem igazán természetes, de persze nem ismerem se anyukádat, se téged, se a barátnőidet.
Engem már 7-8 évesen is engedtek a barátnőimnél aludni, ők is alhattak nálunk, ez mindig egy jó programnak számított. Na jó, persze csak olyanokhoz mehettem, akiknek a szüleit ismerték az én szüleim, meg délután odavittek, másnap értem jöttek. Nem tudom, mi ebben olyan nagy dolog, nem sokban más ez, mint amikor délután átjártunk egymáshoz, csak poén volt, hogy egymásnál is aludtunk, éjjel még lehetett a sötétben pusmogni, viháncolni.
"Engem már 7-8 évesen is engedtek a barátnőimnél aludni, ők is alhattak nálunk, ez mindig egy jó programnak számított"
Ebben a korban én is elengedném a lányaimat, de amilyen divat ma 12 évesen dugni -bárhogy is nevelem őket- 12 környékétől már nem.
Engem elengedtek, bár akkor még a szülők figyeltek ránk, vagy csak nem volt nagy divat abban a korban d*gni és ezért mertek? Nem tudom.
21/L
nem vagy kicsi.
illetve akkor nem,ha ott van a bnőd szülei,anyuja,vagy apuja,vagy megbízható nagytesó.az,hogy egyedül legyetek egész éjszaka,ahhoz lehet,hogy kicsi vagy.
én 11 évesen aludtam először ott a bnőmnél,és végig otthon voltak a szülei,nagyon jól éreztem magam.Azóta ez már szokás nálunk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!