Természetes, hogy az anyukámn 13 évesen nem enged senkinél se aludni? (barátnőimnél)
Természetes az, hogy félt, de 13 évesen már nem vagy kicsi.
Mondd el neki, hogy mit csinálnátok aznap este, hívd őt fel este, hogy jól vagytok...
Én is csak úgy engedném, ha ismerem az illető barátnő szüleit, és előtte beszélnék velük.
Nem lehet az ember elég óvatos.
Beszélgessetek sokat bizalmasan anyuval,hogy megbízzon benned,és a barátnőidben is.Ha úgy látja,hogy mindig őszinte,és megfontolt vagy akkor hosszabbra engedi a gyeplőt.(több mindent megenged)
Csak félt,hogy rossz társaságba keveredsz,rávesznek butaságokra stb...
Ez természetes dolog,tudod anyu is csak most tanulja,hogy hogyan kell nevelni egy kamaszlányt,bizonytalan mert fél,hogy elrontja.
Nyilván oka van rá. Kérd meg, hogy beszéljen a szüleivel.
Bár a fene tudja... ha magamra visszagondolok, mi 14 évesen leléptünk bulizni a barátnőmtől, bár azt az ő anyukája sem tudta, csak onnan egyszerűbb volt kiszökni, két évvel később meg másik barátnőm anyja falazott nekünk, és leutaztunk ketten a nyaralójukba. Ott is maradt a szüzességem. Anyukám meg erről mit sem tudott... szóval lehet, hogy én is azt mondanám a lányomnak, hogy nem megy sehova. Biztos ami biztos. Jöjjön inkább a barátnő hozzánk.
Amúgy ezt te is felvethetnéd, ha nálad alszik a barátnőd, akkor meg van oldva a dolog.
A barátnő anyja falazott egy ilyen kalandhoz???
Na ezek után akkor se engedném el a gyerekem ha beszéltem a szülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!