Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Természetes, hogy az anyukámn...

Természetes, hogy az anyukámn 13 évesen nem enged senkinél se aludni? (barátnőimnél)

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 11:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
igen, kicsi még a 13 éves
2011. júl. 2. 11:22
 12/30 anonim ***** válasza:

Nekem akkor is engedte, amikor kisebb voltam, mert amíg általánosba jártam, az összes barátnőm szüleit ismerte, vagyis mindenki ismert mindenkit, és nekünk teljesen természetesek voltak az ilyen ottalvós dolgok...

Amikor mag gimibe mentem (12 évesen hatosztályosba), akkor rögtön az első évben akartunk a barátnőinkkel tartani egy pizsibulit, és égül mindenkinek megengedték, csak gondolom, mint ahogy az én anyukám is felhívta a házigazda szülőket.

És én amúgy nem vagyok az a nagyon szabadon engedett gyerek.

2011. júl. 2. 11:22
 13/30 anonim ***** válasza:
A mai fiatalságra gondolva szerintem ahhoz nem kicsi, hogy ott aludjon egy barátnőjénél. Jövőre már bulikba akar járni és pasizni fog...
2011. júl. 2. 11:23
 14/30 anonim ***** válasza:
11:17 igen, de azért akkor már "idősebb" voltam (16). A másik, hogy tulajdonképpen ha ismerték volna a szüleim az anyukát, akkor valószínűleg nem is engedték volna a dolgot. Na mindegy, a lényeg az, hogy ha az ember félti a gyerekét, akkor be kell szerezni néhány matracot és hadd aludjanak ott a barátok, így lehet rájuk csak vigyázni.
2011. júl. 2. 11:24
 15/30 anonim ***** válasza:

Engem eddig egy barátnőmnél engedett aludni, de csak úgy, ha megbeszéltük az anyjával, és úgy hogy ő is nálunk aludt

12,5/l

2011. júl. 2. 11:26
 16/30 anonim ***** válasza:
mármint bnőm, nem z anyja:D
2011. júl. 2. 11:26
 17/30 anonim ***** válasza:
A mai világban természetes, sajnos rossz korszakot élünk, és félt anyukád
2011. júl. 2. 11:27
 18/30 anonim ***** válasza:

Erről ez jutott eszembe:

13 évesen bulizni, és anyád 26. születésnapjára nem veszel semmit.

2011. júl. 2. 11:29
 19/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az.

Bár nem voltam nagyon szigorúra fogva, de barátnőknél ott aludhattam, beszéltek a szülők egymással (mikor, hányra, meddig, stb.) és mentem is. Ugyanez fordítva. (sőt, már általános első osztálytól kezdve volt ilyen a barátnőkkel, ez egy aranyos dolog és a gyerek is sokat tanul vele, nem csak a saját családját látja "működés" közben)

21/L

2011. júl. 2. 11:31
 20/30 emolány ***** válasza:
Engem se enged sehová és én is 13 éves vok. Azt megértem hogy félt de már túlzásba viszi még az utcára is ritkán enged ki. Mindent megszab. Szerintem probáld valahogy rávenni hogy engedjen el.
2011. júl. 2. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!