Kinőttem a férjem, de nagyon szeretem még mindig?
Hát ez egy sokismeretlenes egyenlet. Hiszen amikor valakivel kapcsolatba lépünk, összeházasodunk, akkor az akkori énjét szeretjük és azzal kötjük össze az életünket. Olyanról már hallottam, hogy valaki rossz irányba változott, hogy leromlott, hogy egy entellektüell férj inni és kimaradozni kezd, vagy szellemileg lezüllik, morózus, káromkodó netán közönyös lesz, de ilyet nem hallottam még, hogy egy házasság egyenlő legyen egy karrier és életvitel-béli FEJLŐDÉSI ELVÁRÁSSAL...
Hogy az is bűn legyen, hogy valaki nem változik? Akkor mi az ördögnek kellett hozzámenni?
Ha ő romlott, dekadenssé vált, akkor ő mindenképpen hibás. Ha ő nem változott és te változást vársz, akkor azt kell mondjam, hogy irreálisak a kívánalmaid. Köztes megoldásnak tekinteném, azt, hogy kicsit inspiráld, vond be a dolgokba és fejlődjetek együtt. De ha ez nem megy, vagy te nem tudod az ő "megrekedését" elfogadni, akkor a kapcsolatotoknak nem sok jövője van.
Én megértem a kérdezőt is és a férjét is!Ez mindig is így volt és lesz is,amikor egy nő többet keres vagy nagyobb egzisztenciára tett szert akkor az a férfit zavarja.Amíg a világ világ ez így is fog maradni!Én viszont kicsit nagy képűnek tartalak kérdező még akkor is ha neked is igazat adtam!Én úgy gondolom hogy ez a kapcsolat halálra van ítélve!És tudod miért?Azért mert te ezt a szintet nem fogod alább adni amit meg is értek,de viszont a férjed ezt soha nem fogja el fogadni.Itt vagy az a megoldás van ha már nagyon nem tudtok ez miatt meg lenni egymás
mellett és féltékenységre ad okot akkor szakítani kell!Vagy a férjed felküzdi magát a te szintedre,amit kizártnak tartok egy olyan embertől aki be van sértődve!
Szerintem ez hosszú távon nem fog működni!Tudom már így is hosszú távú,mivel együtt vagytok 20 éve,de szerintem most válaszút elé kerültetek!Az az pontosabban te!Mert itt neked kell dönteni hogy vagy el hagyod,vagy le "süllyedsz" az ő szintjére vagy meg próbálod fel emelni a te szintedre és biztatni hogy ő is szedje össze magát!
Azt hiszem, marad a biztatás, és az, hogy kimutatom a szerelmemet. A mi kapcsolatunk szerelmi kapcsolat - volt. Még néhány éve is. Én csak így tudok élni!! Tudja is, hogy szeretem. Azt is tudta, hogy talán többre viszem nála. Sajnos, rá a barátok elég rossz hatással vannak, mert az ő párjaik igencsak a pasik alatt vannak minden tekintetben. Inkább kifelé kellemetlen ez neki, mert a barátai is istenítve beszélnek rólam és sztem ez őt zavarja.
Hogy van önbizalmam? Igen, van. De azt hiszem, anélkül nem is jutottam volna el oda, ahova. Egyébként nagyon be tudok hódolni,ha arról van szó, maximálisan elismerem mások erényeit és tisztelem az egyszerű embereket. Miért baj az, ha egy nőnek van egoja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!