Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a barátom anyja...

Mit tegyek ha a barátom anyja olyan ételt tesz az asztalra, amit én nem szeretek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 15:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
79%
mosolyogva falatozgatsz belőle:D
2011. jún. 30. 15:12
 2/29 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon egyszerű, előre meg kell beszélni, hogy mit nem szeretsz.
 3/29 anonim ***** válasza:
85%
Én megmondtam. Ők imádják a sült velőt, de komolyan, hát azért azt udvariasságból se eszem meg, a látványát se bírom. Szépen megmondtam, azóta - nagyon aranyosak - ha ott vagyok, direkt nem csinálják:-)
 4/29 anonim ***** válasza:
80%
Hát én meg szoktam mondani, hogy sajnos nem szeretem. Ilyenkor általában felforgatja a hűtőt, hogy adjon valami olyat, amit szeretek, és legközelebb figyel rá, hogy ha én megyek, akkor ne azt főzzön. Ha csak nem nagyon a fogamhoz való, akkor azért kisebb mennyiséget eszek belőle.
 5/29 anonim ***** válasza:
82%
Én úgy vagyok ezzel, hogy amit elém tesznek amikor vendégségben vagyok, azt megeszem akkor is, ha egyébként hozzá sem nyúlnék, hiszen nem akarom megbántani a vendéglátómat. Szerencsére az anyós már jó előre megkérdezi, hogy mit szeretnék enni, így nincs gond sosem. :)
2011. jún. 30. 15:13
 6/29 anonim ***** válasza:
75%

Úgy teszi az asztalra, hogy tudja, nem szereted, vagy még fogalma sincs róla?

Ha az utolsó, akkor meg lehet mondani finoman, hogy nem szereted. Néma gyereknek...

2011. jún. 30. 15:13
 7/29 anonim ***** válasza:
74%

15:12 vagyok!

Azért csak akkor szólok, hogy mi az amit nem szeretek, ha

1.) megkérdezik

2.) már az asztalnál

Előre azért nem lenne pofám bejelenteni, hogy ha megyek, akkor ezt vagy azt ne főzzetek.

2011. jún. 30. 15:14
 8/29 anonim ***** válasza:
82%
Szerencsére nálunk rögtön első találkozás előtt már az volt, hogy előre megkérdezte, hogy szeretem e amit aznap főzni akar. Pluszban hogy mit nem szeretek :D
2011. jún. 30. 15:14
 9/29 anonim ***** válasza:
40%

kicsit szedj belőle és legalább kóstold meg

pár éve volt egy pasim, elég érdekesek voltak a szülei

pacalpörkölt volt az ebéd, mondtam hogy nem szeretem

erőltették hogy egyek belőle, megkóstoltam, de kikiáltottak válogatós libának, holott mindent szeretek/megeszek a pacal, köröm és zúzapörköltön kívül

2011. jún. 30. 15:15
 10/29 anonim ***** válasza:
58%
Christine: áldom az eget, hogy nálunk is így van:-) (én vagyok a sült velős)
2011. jún. 30. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!