Lehet, hogy csak megijedtem? Jó lenne ha valaki megerősítene vagy megnyugtatna!
A helyzet az, hogy párommal 3.5 éve vagyunk együtt! Ugyan ennyi ideje együtt is élünk. Dolgozunk mind a ketten, autónk is van,igaz hiteles!
Házat is most nézünk,mert még most szülőkkel élünk együtt, de már néztünk házakat,csak a mai világba nehéz hitelt kapni. 21 vagyok, érett gondolkodású, sose a bulizás érdekelt, a párom 28 lesz. Beszéltünk már esküvőről,eljegyzésről,sőt gyerekről is!
Most ő 3 napja benyögte, hogy babát szeretne,nem szeretne védekezni többet, nem görcsösen csinálni,hogy csak a gyerekre figyelni,de ha jönni akar had jöjjön!
Nos eddig én is ezt akartam, de most megijedtem,é n azt szeretném ha eljegyezne, elvenne előtte, és úgy a baba, na és saját lakásba szeretném a gyerekünket szülni, nem anyuék nyakára.
Csak megijedtem, vagy nem is akarom én ezt az egészet már??
Igen igen,persze hogy értem!
Szerencsére letudtunk ülni, elmondtam neki az állás pontom!
Elfogadtam, de látom rajta,hogy nagyon szeretne apa lenni! Meglátjuk hogy alakul az életünk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!