Paypal kérdés, kérnék eligazítást, aki utalt már paypalról számlájára az megerősítene engem?
Figyelt kérdés
No, vágjunk is bele.
Van egy érvényesített paypalom, de attól félek, hogy mikor utalni fogok majd a bankszámlámra, akkor nem fogja a bank elfogadni.
Mivel, a bankár elírta a nevem, nem nagyon, csak egy ékezettel több van, mint a paypal accunt nevemben.
Szerintetek ez okozhat bármilyen problémát utaláskor? vagy észre sem fog vevődni?
Amúgy, már fizettem paypal segítségével helyeken, ebből következtetek, hogy a számlaszámom meg van és így talán nem érdekli őket az az ékezet, hanem a pénz automatikusan megy a számlára, vagy tévedek?
2010. dec. 31. 19:08
1/1 anonim válasza:
Szerintem csak a számlaszám számít. Ha viszont hibás a neved, azt mindenképpen javíttasd ki. Ékezet amúgy sem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!