Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megnyugtatna?
Van egy srác akivel megbeszéltünk egy randit, DE eddig még csak interneten keresztül beszéltünk. Én nagyon félek attól, hogy amikor meglát ott helyben azt mondja, hogy "oké én akkor most mentem" vagy valami. (Tehát, hogy nem jövök be neki..)
Nekem nagyon-nagyon bejön. Az eddigi kapcsolataimnál még egyszer sem izgultam ennyire mint most.
Már most úgy remge a kezem, hogy alig bírok magammal. Valaki mondana 1-2 megnyugtató választ vagy tanácsot, hogy, hogy ne szúrjam el?
(Állítása szerint én vagyok az "álomnője", de én nagyon kételkedem)
18/L
FIgyelj.
ha látta a képeidet. és a aztmondta h te vagy neki az álomnő és rendes okos és megértő
akkor nincs mitől féljél.. de hamég sosem látot.. képekense. akor van :)
de ha ö képeken álonönek tart akor semi gond! hajrá!.
Látott képeken, és folyamatossan bókol:)
Jajj már anniyra ideges vagyok, hogy most írt és most elbőgtem magam :(
Nagyon szerencsétlen vagyok ugye?
Így voltam én is. mindkét eddigi barátomat neten ismerem meg. az első katasztrófa volt. nem is tagadta, h csalódott, sértegetett, egy bunkó f*sz volt (de még így is járni akart velem...). miatta sokáig nem próbálkoztam.
mostani páromat is neten szedtem össze, féltem is a találkozástól, a fentebbi eset miatt. de nem volt gond, tetszettem neki. ne izgulj, biztos ő is izgatott lesz, csak nyugodtan. :)
Ne izgulj már:) egész biztos, hogy nem lesz semmi gááz, hisz te vagy az álomnője xD
add magad, légy természetes, elbűvölő és ne parázz, élvezd a társaságát :)
Sok sikert, szorítok neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!