Valaki megnyugtatna? Olyan szomorú leszek mikor meglátom magamat a tükörben.
1. Nem csak úgy lehet fogyni, hogy nem eszel. Sportolj valamit, és hamarosan jobb alakod lesz.
2. Még mindig szerencsésebb vagy, mint az emberek 95%a a Földön. Például van internet-hozzáférésed és nem Afrikába születtél :) Inkább örülj neki, hogy ilyen apróság a legnagyobb bajod.
Mindenkinek előre, aki azt fogja tanácsolni, hogy "mozogj, majd lefogysz". Egy frászt! Van, akinek ez nem sokat használ. Én például csak akkor fogytam, ha napi minimum három óra tornázás mellett még diétáztam is. Nem kamuzok, tényleg így volt. Egy óra has-comb-meg egyéb-izomgyakorlatok, két óra szobabringa (egy-egy órás szakaszokra beosztva, zsírégető pulzusszám körül).
Ha csak mozogtam, éhesebb lettem, többet ettem, semmit nem fogytam. Ha csak diétáztam, ideges voltam, meg hisztis, ráadásul egy idő után átállt a szervezetem az alacsonyabb kalóriabevitelre és megint szinte semmit nem fogytam.
"Nem kellenek a tanácsok csak egy egyszerű vígasztalás."
Nincsen neked semmi bajod. Hasa is van mindenkinek. Kezdesz nőnek lenni. Ennyi. Vedd úgy, hogy adtam egy puszit az arcodra.
Figyelj, leírom a saját példámat. Az általánosban mindenki csúfolt, és akkoriban én is kb. ekkora voltam, 50-52 kilóval (nem a súlyom miatt csúfoltak, csak úgy). Tényleg nem voltam szép gyerek be kell lássam:D De (ahogy ez lenni szokott) ez a súly is eloszlott rajtam szépen. Magasra nem fogsz nőni (nem valószínű, de az is lehet), én 163 centi vagyok 54 kilóval, az akkori súlyfelesleget nem bírtam ledobni magamról, majd nyúltam egy nagyot, és hirtelen lett csípőm, elkezdett nőni a mellem, nőies formát vettem föl. És most a régi osztálytársaim (a lányok) akik akkor csúfoltak, irigykedve néznek rám, mert csinos vagyok, az arcom is megszépült, és bár nem vagyok így se manöken alkat, de teljesen nőies vagyok:) Nem a csontikák a szexik, ezt majd te is belátod:)
És általában akkor nem tud az ember lánya tinikorban fogyni, és sehogysem megy le 1 deka sem, ha növés előtt áll. Nyugi ez majd 17-18 éves korodra el fog múlni, és le merem fogadni, hogy addigra egy dögös kis csajszi leszel:D
Egyébként valóban fontos a kisugárzás: egy női műsorban láttam pár éve, hogy azt mondta a nőci, hogy minden nap álljunk a tükör elé, és mondjuk el, hogy szép vagyok, csinos vagyok, kibékültem a testemmel, jól érzem magam a bőrömben. Először hülyének érzed magad, de később bevlik. És tényleg! Kipróbáltam, és akkor kezdtek szépnek látni az emberek, amikor én is annak láttam magam. Ez nem azt jelenti hogy nem változtatnék mondjuk a hátsómon egy kicsit, de csinosnak érzem magam, és nőnek, és elégedett vagyok a testemmel.
Szóval te is gyakorold ezt a tükör előtt, segíteni fog, hogy elfogadd magad!
Esetleg tölts le netről tornázós videókat, napi 20-30 perc, és pár hónap után eléggé meglátszik a végeredmény. Ha érdekel, tudok küldeni linket.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!