Miért van az hogy ha meghallok egy szomorú történetet egy szenvedő állatról akkor attól már elsírom magam? Ez gyengeség szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 11:02
1/5 anonim válasza:
Nem gyengeség, legalább vannak érzéseid, sajnos sok embernek nincs..
2/5 anonim válasza:
Én van, hogy nem is alszok miatta. :(
3/5 Raffi válasza:
Érzékenyebb vagy,átérzed mások fájdalmát, vagy te is kiszolgáltatott helyzetben vagy (tudat alatt)
4/5 anonim válasza:
És ha szenvedő emberről hallasz, akkor nem sírod el magad? Mert ha ez így van, akkor elég szomorú.
5/5 anonim válasza:
Én is így vagyok! Néha nagyon nagy önuralom kell, mert ugye nem fakadhat az ember sírva akárhol. Általában a kutyamenhelyes műsorokat is végigszipogom. Viszont az emberi történetek engem sem hatnak meg egyből, nyilván, mert tudat alatt bennünk van, hogy az állatnak esélye sincs önmagáért tenni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!