Veletek hogy viselkedik a párotok ha együtt mentek társaságba, ahol csak ő ismeri a jelenlévőket? Tulreagálom a dolgot szerintetek?
Mielőtt hozzá mentem volna mindeig mondta hogy milyen jó lesz engem majd a feleségeként bemutatni. Ahoz képest nem tudom a 3 év alatt talán kétszer bemutatott e ha valakivel találkoztunk.Nagyrészt be sem mutat,csak állok ott mint valami kretén,és kapom a lenéző pillantásokat az ismerőseitől(fogalmam sincs miért,de arra tippelek hogy talán azt gondolják én miattam lett vége az előző házasságának,vagy azért mert 15 évvel idősebb nálam és a legtöbb ismerőse csak egy pénzéhes kis rib@ncnak tart)
Vagy néha ha szorult egy kis jómodor az illetőbe,akkor bemutatkozik magától,esetleg megkérdezi a páromtól hogy ki a fene vagyok.
Tegnap egy garden partyn voltunk,nem ismertem ott csak látásból 2 embert.Odamentünk a kajáspulthoz kaját választani,a párom kért először,megkapta,ott hagyott.Az egyik kezemmel a kaját fogtam, a másikkal a babakocsit toltam,majdnem fejreálltam egy gödörben,ugy botrogtam párom után,aki addigra eltünt.Álltam ott egy ideig,majd végre megláttam a tányérját egy asztalon,oda leültem.Ő meg valahol máshol beszélgetett valakivel mint kiderült. Visszajött,megette a kajáját,majd felugrott az asztaltól,mert meglátott valakit akihez oda akart menni beszélgetni.Mondtam neki hogy legyenszives várjon meg amég én is befejezem. Erre azt mondta hogy most mindenhova kézenfogva kell menni attól hogy együtt jöttünk?
Mielőtt indultunk haza megbeszéltük hogy megkeressók a házigazdát,és elköszönünk tőle.Ő meglátta a kert másik felében,otthagyott,és előre sietett,jó kb.5-10 m választott el minket egymástól,miközben mind a ketten ugyanoda mentünk.Én ismétcsak a babakocsival bénáztam,meg a táskákkal,ő már ott állt és beszélgetett mikor odaértem....ezek csak nekem fura dolgok vagy ez belefér??
Hát már ne haragudj, de ha engem valaki szégyellene, nem vállalná, hogy a párja, a gyereke anyja vagyok, akkor kb leszarnám, hogy milyen volt gyereknek, kamasznak. Továbbá, hogy mit érez lelke mélyén, mit gondolnak az ismerősei, mit mond rólam a pasim, mit mondanak rólunk az ismerősök.
Milyen bűnt követtél el? Gyerekkel varrtad magad a nyakába? Mert akkor talán érthető lenne a magatartása. De arra is volt 9 hónapja, hogy átgondolja, hogyan élje tovább az életét egy gyerekkel, de nélküled. Agyamat eldobom néha azon, hogy milyen sz@r helyzeteket képesek vállalni emberek a nagy semmiért. Te mire számítsz ettől a pasitól?
Sokat gondolkozom azon amit írtál és most az motoz bennem, hogy mégiscsak szégyell téged. De nem a külsődet, hanem a származásodat. Konkrétan valószínű nem a Felvidékkel van gondja, hanem csak az, hogy egyszerűen másként beszélsz. Vannak ilyen sznob emberek, amolyan lokálpatrióták, akiktől irtózom. (Nincsenek nacionalista megnyilvánulásai?) Talán azért nem mutat be senkinek, nem von be társalgásba másokkal hogy ne kelljen megszólalnod és ne kelljen szégyenkeznie.
De mondom, csak találgatok...
Egyébként én a helyedben beszélgetnék az exével.
Ő is tapasztalt-e hasonló dolgokat, mert ha igen, akkor egyértelműen nem neked szól, nem téged szégyell, csak ő ilyen ember. Talán tényleg hajlamos arra, hogy lelkileg terrorizálja a párját.
Na, most meg az jutott eszembe, hogy a korkülönbség zavarja.
Lehet hogy kapott nem egy megjegyzést amiatt, hogy ilyen fiatallal kezdett. Mert ha jól értem max. 25 lehetsz, ő meg 40.
Akkor se normális a viselkedése, de már itt a gyakorikérdéseken is olvastam nem egy kérdést, hogy nagyon gáz, hogy én még csak 22 vagyok ő meg 30? Mondjuk sztem semmi gáz nincs benne, de ezek szerint sokan megbotránkoznak rajta és ezt ki is fejezik. Kapott néhány megjegyzést, aztán most inkább lapít. Páromtól is kérdezték már, hogy a kislányokat szereti, mert azt hitték, hogy 22 vagyok amikor ő 29 volt. Jól meglepődtek, mikor mondtam, hogy nem egészen, mivel én vagyok az idősebb:)))
Hát ebben van valami.
Egyébként van olyan jel ami arra utal, hogy szeret? Azon kívül amit állít?
A gyereket ő "kérte" hogy vállajuk be hamarabb az ő kora miatt!! Igen én 25 ő 40. Amugy nem beszélek olyan gázul,ha kicsit odafigyelek ugy tudok afektálni hogy bármilyen plázacica megiroigyelhetné. Egy-két helytelenül mondott szó volt rám jellemző,de ezek tájegységi sajátosságok,mert mindenki ugy használja itt a környezetemben.Eleinte az ismerősei sokat mondták neki hogy biztos csak a pénzére hajtok...
Mondani szokta hogy szeret,és néha ugy is viselkedik.Mindig azt mondja hogy ha nem szeretne már rég lelépett volna,mert ez a kapcsolat neki is szörnyü a hisztijeim miatt.(Hiszti alatt akár olyanokat is ért hogy ma ugy volt megyünk együtt valahova,kapott egy telefont,hogy elkell mennie,ezért én levetettem a nadrágom,gondolbván ugysem lesz belőle semmi,meg sem szólaltam,erre ő azt mondta miért hisztizel?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!