Veletek hogy viselkedik a párotok ha együtt mentek társaságba, ahol csak ő ismeri a jelenlévőket? Tulreagálom a dolgot szerintetek?
Mielőtt hozzá mentem volna mindeig mondta hogy milyen jó lesz engem majd a feleségeként bemutatni. Ahoz képest nem tudom a 3 év alatt talán kétszer bemutatott e ha valakivel találkoztunk.Nagyrészt be sem mutat,csak állok ott mint valami kretén,és kapom a lenéző pillantásokat az ismerőseitől(fogalmam sincs miért,de arra tippelek hogy talán azt gondolják én miattam lett vége az előző házasságának,vagy azért mert 15 évvel idősebb nálam és a legtöbb ismerőse csak egy pénzéhes kis rib@ncnak tart)
Vagy néha ha szorult egy kis jómodor az illetőbe,akkor bemutatkozik magától,esetleg megkérdezi a páromtól hogy ki a fene vagyok.
Tegnap egy garden partyn voltunk,nem ismertem ott csak látásból 2 embert.Odamentünk a kajáspulthoz kaját választani,a párom kért először,megkapta,ott hagyott.Az egyik kezemmel a kaját fogtam, a másikkal a babakocsit toltam,majdnem fejreálltam egy gödörben,ugy botrogtam párom után,aki addigra eltünt.Álltam ott egy ideig,majd végre megláttam a tányérját egy asztalon,oda leültem.Ő meg valahol máshol beszélgetett valakivel mint kiderült. Visszajött,megette a kajáját,majd felugrott az asztaltól,mert meglátott valakit akihez oda akart menni beszélgetni.Mondtam neki hogy legyenszives várjon meg amég én is befejezem. Erre azt mondta hogy most mindenhova kézenfogva kell menni attól hogy együtt jöttünk?
Mielőtt indultunk haza megbeszéltük hogy megkeressók a házigazdát,és elköszönünk tőle.Ő meglátta a kert másik felében,otthagyott,és előre sietett,jó kb.5-10 m választott el minket egymástól,miközben mind a ketten ugyanoda mentünk.Én ismétcsak a babakocsival bénáztam,meg a táskákkal,ő már ott állt és beszélgetett mikor odaértem....ezek csak nekem fura dolgok vagy ez belefér??
Azért te is generálod ezt a feszültséget. Én magamon vettem észre, mennyire függ a párom hangulata tőlem. Ha jó kedvem van, ragyogó szemmel fogadom őt, ő is kedves, puszilgat, ölelget. Ha viszont rossz gondolatokkal van tele a fejem, ő ezt már messziről megérzi és inkább menekül. Tehát sokszor amikor én azt hittem, nem szeret, mert kerüli a társaságom, rá kellett jönnöm, hogy én generáltam a feszültséget.
A tejes kérdésedben volt szemrehányás, amit ő nagyon jól vett az antennáival. Lehet, hogy már annyi ilyet kapott, hogy azért reagál olyan kérdéseidre is így, amikben tényleg semmi szemrehányás nincs.
Amúgy nem védeni akarom, csak jelzem, hogy én azért magamban is észrevettem, hogy generálok bizonyos viselkedést a páromban.
aztàn persze ha szolok, kérdezi, hogy miért ülök a gép elött? Mondm neki, hogy mert beleuntam hogy mindig én nyaljak neked, hogy te sose jössz oda hozzàm, hogy na beszélgessünk, én hiàba hajtok feléd, ha te leszarod és csak bologatsz, esetleg hàritasz, ha én arra kérlek, foglalkozz velem. Elegem van abbol, hogy én valahol hàtul vagyok a rangsorban az esetek 90%-äban, tehetek bàrmit. Ha elmesélem neki, hogy szexuàlis ajànlatot kaptam, le se tojja. Lehet ha megcsalnàm, le se reagàlnà.
elegem van! Az ilyen ne hàzasodjon a fenébe is!! Megint belnyultam a csalànba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!