Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek hogy viselkedik a...

Veletek hogy viselkedik a párotok ha együtt mentek társaságba, ahol csak ő ismeri a jelenlévőket? Tulreagálom a dolgot szerintetek?

Figyelt kérdés

Mielőtt hozzá mentem volna mindeig mondta hogy milyen jó lesz engem majd a feleségeként bemutatni. Ahoz képest nem tudom a 3 év alatt talán kétszer bemutatott e ha valakivel találkoztunk.Nagyrészt be sem mutat,csak állok ott mint valami kretén,és kapom a lenéző pillantásokat az ismerőseitől(fogalmam sincs miért,de arra tippelek hogy talán azt gondolják én miattam lett vége az előző házasságának,vagy azért mert 15 évvel idősebb nálam és a legtöbb ismerőse csak egy pénzéhes kis rib@ncnak tart)

Vagy néha ha szorult egy kis jómodor az illetőbe,akkor bemutatkozik magától,esetleg megkérdezi a páromtól hogy ki a fene vagyok.

Tegnap egy garden partyn voltunk,nem ismertem ott csak látásból 2 embert.Odamentünk a kajáspulthoz kaját választani,a párom kért először,megkapta,ott hagyott.Az egyik kezemmel a kaját fogtam, a másikkal a babakocsit toltam,majdnem fejreálltam egy gödörben,ugy botrogtam párom után,aki addigra eltünt.Álltam ott egy ideig,majd végre megláttam a tányérját egy asztalon,oda leültem.Ő meg valahol máshol beszélgetett valakivel mint kiderült. Visszajött,megette a kajáját,majd felugrott az asztaltól,mert meglátott valakit akihez oda akart menni beszélgetni.Mondtam neki hogy legyenszives várjon meg amég én is befejezem. Erre azt mondta hogy most mindenhova kézenfogva kell menni attól hogy együtt jöttünk?

Mielőtt indultunk haza megbeszéltük hogy megkeressók a házigazdát,és elköszönünk tőle.Ő meglátta a kert másik felében,otthagyott,és előre sietett,jó kb.5-10 m választott el minket egymástól,miközben mind a ketten ugyanoda mentünk.Én ismétcsak a babakocsival bénáztam,meg a táskákkal,ő már ott állt és beszélgetett mikor odaértem....ezek csak nekem fura dolgok vagy ez belefér??

2011. jún. 26. 13:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/109 anonim ***** válasza:
Ez utóbbi mondatodat a belinkelt (én is elolvastam) oldalon is leírják.
2011. jún. 26. 14:58
 42/109 anonim ***** válasza:
100%
Szoval, Oneki semmi baja, nem hibas semmiben, Te jarsz orvoshoz, stb. Minden a Te hibad, senki vagy az O szembeben, Te vagy a hulye, szemet, stb. . RAadasul kesobb ezt fel is tudja hasznalni ellened ha kell, de igy is jol tud terrorban tartani. Nem tuo mire varsz, mert megvaltozni nem fog, csak rosszabb lesz.
2011. jún. 26. 14:59
 43/109 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mit kellene mondani, ha szerinte te lennél a bántalmazó? "Sajnálom, rögtön meg is szabadítalak magamtól, viszlát";)
2011. jún. 26. 15:03
 44/109 A kérdező kommentje:
Haaa,eldobom az agyamat,még az is passzol hogy mindig a származásommal piszkál,merthogy felvidéki vagyok,és szerinte parasztosan beszélek,ezzel elég sokat piszkál,és tudja hogy engem nagyon zavar.Pedig aokkal szebben beszélek mint itt az emberek többsége,amikor érettségi után pincérkedtem, a magyar vendégek mindig azt kérdezték hogy ugye én is magyar országi vagyok,merthogy sokkal szebben beszélek mint itt az átlag.
2011. jún. 26. 15:05
 45/109 A kérdező kommentje:
Aki olvasgatta a belinkelt oldalt,annak még egy érdekesség: 2hét járás után tüztük ki az esküvő napját....
2011. jún. 26. 15:07
 46/109 anonim ***** válasza:
100%

Velem így viselkedett:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Teljesen tönkrementem az egészben. El akartam hagyni, de mivel itthon minden tökéletes, nem olyan egyszerű. Ő nem mond rólam rosszat senkinek, egyáltalán soha senkiről se szokott rosszat mondani. Tulajdonképp őt mindenki szereti, mert elég jó természete van.

3,5 éve vagyunk együtt és engem is 2 éve nem csókol meg. Azt mondja, azért romlott meg a kapcsolatunk, mert gyakran nem szóltam hozzá. De hát mit tehettem volna, ha úgy éreztem magam nem egyszer, mint akit gyomorszájon vágtak, amikor pl. elengedte a kezem mások előtt? Szóhoz sem bírtam jutni a fájdalomtól. És ez így van ma is, ha faggatom a külsőmről (mert persze én is azt gondolom szégyell), akkor olyanokat mond amiből szintén az derül ki, hogy nem tart túl szépnek, csak átlagosnak. De mivel állandóan mellébeszél, nem tudom mi van a fejében.

Én erősen gondolkozom a végleges szakításon. Még arra gondoltam, adok esélyt egy párterapeutának, de ha az sem segít, végeztem. Esküvőben és gyerekvállalásban ilyen helyzetben már nem tudok gondolkozni.

Mintha tudatosan akarná tönkretenni az énképemet. De én tényleg nem nézek ki jól, úgyhogy még ezzel sem vígasztalhatom magam, hogy neme erről van szó. Néha rájövök, hogy amit bántásnak veszek a szájából, az tulajdonképp nem az volt, de mindegy. Ő azt mondja, ő ilyen, úgy tűnik nem olyanra van szükségem, amilyen ő. Tehát ő azt mondja, ő minden nővel ilyen lenne és nem szégyell. Ugyanakkor millió jele van annak, hogy nem tart szépnek. Pl. nem tudja a szemem színét. Kérdezd csak meg este sötétben váratlanul tőle, milyen színű a szemed! Kíváncsi vagyok a válaszra. És nagyon ritkán fotóz.

Teljesen kikészültem már.

2011. jún. 26. 16:56
 47/109 anonim ***** válasza:
34%
A te barátod tényleg csak zárkózott lehet.
2011. jún. 26. 16:58
 48/109 anonim ***** válasza:
93%
Te is Felvidéki vagy? Én is. Hű, de bevernék annak, aki ez miatt piszkál... az jöjjön ide, és éljen itt. Engem mondjuk megdicsértek a kiejtésemért, mert hogy milyen ízes, van stílusa.
2011. jún. 26. 16:59
 49/109 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem írtad-e, hogy a barátom csak zárkózott, de biztos nem olvastad végig az egész linket. Tudnék még becsatolni egy csomót.

Soha nem emelne rám kezet, ezt tudom. De most értem meg, hogy egyéb formában tönkretette már az önbizalmamat teljesen.

Itt van néhány kedves mondata, amiket rendszeresen megkapok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Elérte már, hogy nem sminkelek, nem tartom magam szépnek, sőt legszívesebben a Föld alatt közlekednék, hogy ne lásson senki.

Állandóan rá akar venni a hosszú fufrura, holott soha nem látott olyan frizurával. Mintha minden kijelentése azt sugallná: nem vagy elég szép nekem. Még amit bátorításnak szán, azzal is csak tönkretesz. Azzal vígasztal, hogy nem baj, hogy nem vagyok jó nő, ő is csak átlagos. Bátorításnak szánja, és nem érti meg, ha egy nő azt mondja, hogy édesem, úgy érzem nem vagyok elég szép neked, akkor arra vágyik hogy ezt megcáfolják és nem egyetértésre.

Nem bírom már sokáig.

De hát lesz ennél jobb? Ezek után kiben higgyek? Az előző pasim meg fizikai terrorban tartott. Én voltam számára a legszebb nő, akire mindig vágyott. Büszkén mutogatta fűnek-fának a fényképemet, mindenkihez odavonszolt bemutatni, állandóan biztatott, ha a külsőmmel volt gondom. Csupa-csupa bátorítás volt. De ideggyenge volt és ha elvesztette a fejét, ütött.

Most akkor melyik a jobb? Melyik a terror?

Egyedül akarok élni. Nem kell soha többé senki más.

Azt hittem, megtaláltam végre, aki sose bánt, és most itt azt kell olvasnom, hogy lelki terror alatt vagyok évek óta???

És van benne valami, minden téren elnyom, nincs már szinte egy szekrényem se a saját házamban, minden bútoromat, minden helységemet belakta. Úgy tűnik uralkodni akar fölöttem minden formában.

Beleköt, ha magassarkút veszek fel, de arra már rájöttem, hogy azért zavarja, mert magasabb vagyok benne nála. Ez az egy, ami tiszta a számomra, ebbe legalább nem képzelem bele azt, hogy rosszul áll nekem egy nőies cipő.

Minden másban csak találgatni tudok, hogy tényleg olyan ronda vagyok, akit szégyellni kell, vagy nem?

Lehet hogy igazat mond: ő egy bombanővel is így viselkedne? Lehet hogy egy bombanőt még jobban kicsinálna, mert épp az a célja, hogy kis semmi szürke kisegérnek érezze magát mellette egy nő?

De ő nem akar mindenáron velem maradni. Már egy éve megmondta, hogy elmegy, ha azt akarom, de ő nem szereti feladni a dolgokat. De ha nem akarom, akkor nem erőlteti. A volt párom fenyegetőzött öngyilkossággal, a mostani épp ellenkezőleg: közölte, hogy simán el tudja képzelni mással is az életét és sose lenne öngyilkos miattam.

Most akkor mindkettő rossz ezek szerint.

Tudom én is, hogy nem jó ez így, de mit tehetnék? Hiszen ha ő ilyen típus, akkor valójában szerethet és még az is lehet, hogy szépnek talál. És én is szeretem.

2011. jún. 26. 17:29
 50/109 anonim ***** válasza:
Az utolsó linkben nem a kérdező vagyok, hanem a hosszú hozzászóló.
2011. jún. 26. 17:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!