Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek hogy viselkedik a...

Veletek hogy viselkedik a párotok ha együtt mentek társaságba, ahol csak ő ismeri a jelenlévőket? Tulreagálom a dolgot szerintetek?

Figyelt kérdés

Mielőtt hozzá mentem volna mindeig mondta hogy milyen jó lesz engem majd a feleségeként bemutatni. Ahoz képest nem tudom a 3 év alatt talán kétszer bemutatott e ha valakivel találkoztunk.Nagyrészt be sem mutat,csak állok ott mint valami kretén,és kapom a lenéző pillantásokat az ismerőseitől(fogalmam sincs miért,de arra tippelek hogy talán azt gondolják én miattam lett vége az előző házasságának,vagy azért mert 15 évvel idősebb nálam és a legtöbb ismerőse csak egy pénzéhes kis rib@ncnak tart)

Vagy néha ha szorult egy kis jómodor az illetőbe,akkor bemutatkozik magától,esetleg megkérdezi a páromtól hogy ki a fene vagyok.

Tegnap egy garden partyn voltunk,nem ismertem ott csak látásból 2 embert.Odamentünk a kajáspulthoz kaját választani,a párom kért először,megkapta,ott hagyott.Az egyik kezemmel a kaját fogtam, a másikkal a babakocsit toltam,majdnem fejreálltam egy gödörben,ugy botrogtam párom után,aki addigra eltünt.Álltam ott egy ideig,majd végre megláttam a tányérját egy asztalon,oda leültem.Ő meg valahol máshol beszélgetett valakivel mint kiderült. Visszajött,megette a kajáját,majd felugrott az asztaltól,mert meglátott valakit akihez oda akart menni beszélgetni.Mondtam neki hogy legyenszives várjon meg amég én is befejezem. Erre azt mondta hogy most mindenhova kézenfogva kell menni attól hogy együtt jöttünk?

Mielőtt indultunk haza megbeszéltük hogy megkeressók a házigazdát,és elköszönünk tőle.Ő meglátta a kert másik felében,otthagyott,és előre sietett,jó kb.5-10 m választott el minket egymástól,miközben mind a ketten ugyanoda mentünk.Én ismétcsak a babakocsival bénáztam,meg a táskákkal,ő már ott állt és beszélgetett mikor odaértem....ezek csak nekem fura dolgok vagy ez belefér??

2011. jún. 26. 13:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/109 anonim ***** válasza:
85%
Elnezest, hogy igy kiirom, de Teged a ferjed szegyel.
2011. jún. 26. 13:51
 12/109 A kérdező kommentje:
Amikor mondtam neki hogy az ismerősei elég furák velem,arra azt mondta nem tudja miért lehet,ő nem vette észre. Szerintem azt is mondtam már neki hogy néha azért jól esne ha bemutatna idegeneknek,nem emlékszem mit reagált. Tegnap konkrétan akkor szóltam neki amikor kaja közben felugrott és ott akart hagyni,de arra amikor azt mondta hogy nem kell egésznap kézenfogva lennünk,inkább nem firtattam a dolgot mert nem akartam "elrontani a napot". Merthogy ugyis az lett volna hogy mit hisztizek már megint.
2011. jún. 26. 13:51
 13/109 anonim ***** válasza:
94%

Külföldi tanítványaim vannak, magyarul tanulnak. Nemrég levittem őket a boltba, hogy gyakoroljanak kicsit "terepen", ha már ott voltam, én is vettem néhány dolgot, többek között egy karton vizet.

A bolt talán 100 méterre van a lakásomtól, az egyik tanítványom férfi, de annyira sok dolgot vett (sok gyereke van), hogy segítettünk neki cipelni a zacsikat. Talán 10 méterre lehettünk a kaputól, ő még teljes eufóriában volt, hogy egyedül tudott kommunikálni a zöldségessel, amikor hirtelen odapattant mellém, kikapta a kezemből a vizet és még fél órán át folyton elnézést kért, hogy milyen bunkó, hogy nem vette korábban észre, hogy milyen nehezet viszek (elbírtam amúgy).

Illetve egyszer a férjem nyüszögött, hogy menjek le vele boltba, mert egyedül nem tud hazahozni annyi mindent, amit felírtam (mosópor, wc-papír, és sok apróság). Mivel ha ezt tudom, már korábban lemegyek, elfutott a méreg és mondtam, hogy oké, akkor megmutatom, hogy én 30 kg hátránnyal is haza tudom ezeket hozni egy fordulóval. Életemben olyan idegesnek nem láttam, mint akkor, hogy ő jött mellettem üres kézzel, nálam meg ott volt három szatyor és összesen kb 15 kg cucc. Viszont azóta egyedül is megy a bevásárlás.

Nem tudsz beszélni a férjeddel, hogy neked ez rosszul esik - nem az, hogy nem ül a szoknyádon egész délután - hogy az alapvető udvariassági szabályokat nem tartja be? Nem azért, mert a férjed és muszáj, hanem ezt még egy ügyfélnek is meg kellene tennie, mert az udvariasság ezt diktálja.

B verzió, hogy ilyenkor odakocogni lemaradva a babakocsival, esetleg látványosan bénázva és zihálva kezet nyújtani az ismerősnek, hogy "én vagyok XY felesége, bocsánat, de a sok cuccal csak most értem ide". Szerintem egy-két rosszalló pillantás után a férjed is észbe kapna, mert ezzel magát égeti.

2011. jún. 26. 13:54
 14/109 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... ha úgy érzed, hogy nem szeret, akkor ez csak egy tünet, maga a probléma mélyebb. :(
2011. jún. 26. 13:56
 15/109 A kérdező kommentje:
FromOz-nekem is ez jut eszembe sokszor-amikor mondtam neki azt mondta nem igy van. Nem tudom mi szégyellni való van rajtam,nem csaltam meg,jól nézek ki,nem vagyok tapló bunkó,és pontosan tudja hogy igaz szerelemből mentem hozzá. Viszont van egy rossz tulajdonsága,az hogy minden ismerősének engem szapul folyamatosan,volt már hogy a közös ismerőseink,meg azok is akik inkább hozzá állnak közelebb mondták hogy nem birják őt már hallgatni,azt ahogy folyamatosan beszél rólam meg panaszkodik rám,lehet hogy ez miatt lenne neki égő ugy mutatkozni velem mint egy pár,mert ciki neki panaszáradatai tárgyát az ismerősei közé vinni? Amugy észrevettem hogy kedvesek velem az ismerősei,főleg amikor látják hogy én is az vagyok és lehet velem beszélgetni,de van a tekintetükben valamni fura,valami gyanakvás,meg valami hitetélenkedés,mintha nem értenék a dolgot hogy lehetek ilyen normásli,ha a párok elmondása szerint egy "sárkány" vagyok...nem tudom értitek e miről beszélek,de komolyan mondom,most hogy ezt igy ide leirtam jöttem rá,hogy minden ismerőse ugyanolyan furán néz rám(mint ahogy a szökött tömeggyilkosra néz az ember,akitől nem tudja mit várhat)
2011. jún. 26. 13:59
 16/109 anonim ***** válasza:
86%
Pedig nagyon aranyos vagy, kedves kérdező! Jó humorod is van, jót mosolyogtam a sztorin, miközben mélyen együtt érzek veled! Vannak ilyen típusú pasik, a legjobb amit tehetsz, hogy elbeszélgetsz vele, hogy milyen faragatlan tuskónak látszik mások szemében.
2011. jún. 26. 14:00
 17/109 anonim ***** válasza:
100%
Szoval akkor a pasi szegyenli magat. De, miert vagy meg mindig egy ilyen palival? Nem ertem.
2011. jún. 26. 14:04
 18/109 A kérdező kommentje:
Megpróbálok beszélni vele erről,de az a baj,hogy nem hiszem hogy sok sikerrel.Félek a reakciójától,félek hogy még jobban megbánt,vagy ami a leggyakoribb,ugy átforgatja a történetet,hogy a végénmég én fogok bocsánatot kérni,és fogom magam hülyén érezni,hogy milyen egy házsártos liba voltam már megint...
2011. jún. 26. 14:06
 19/109 A kérdező kommentje:
Azért vagyok vele mert még él bennem a remény hogy helyrehozzuk ami elromlott! Meg mellesleg gyerekünk is van,és szeretem is őt.Bár ez a két tény lassan kezd alulmaradni az mellett az érzés mellett hogy nem tudok olyan valakivel élni aki nem szeret igazán!
2011. jún. 26. 14:08
 20/109 anonim ***** válasza:
100%
Erre megy a jateka. Te veszits el minden onizalmadat, elj a hatamogott, meg ne merj szolalni, haverjainak meg szapul, libazik. A "legjobb vedekezes a tamadas". Ne legy buta, allj a sarkadra, vagy ne elj igy tovabb vele. Tudom, gyerek, anyagi, meg talan meg igy is szereted, de igy elni, minek?
2011. jún. 26. 14:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!