Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek hogy viselkedik a...

Veletek hogy viselkedik a párotok ha együtt mentek társaságba, ahol csak ő ismeri a jelenlévőket? Tulreagálom a dolgot szerintetek?

Figyelt kérdés

Mielőtt hozzá mentem volna mindeig mondta hogy milyen jó lesz engem majd a feleségeként bemutatni. Ahoz képest nem tudom a 3 év alatt talán kétszer bemutatott e ha valakivel találkoztunk.Nagyrészt be sem mutat,csak állok ott mint valami kretén,és kapom a lenéző pillantásokat az ismerőseitől(fogalmam sincs miért,de arra tippelek hogy talán azt gondolják én miattam lett vége az előző házasságának,vagy azért mert 15 évvel idősebb nálam és a legtöbb ismerőse csak egy pénzéhes kis rib@ncnak tart)

Vagy néha ha szorult egy kis jómodor az illetőbe,akkor bemutatkozik magától,esetleg megkérdezi a páromtól hogy ki a fene vagyok.

Tegnap egy garden partyn voltunk,nem ismertem ott csak látásból 2 embert.Odamentünk a kajáspulthoz kaját választani,a párom kért először,megkapta,ott hagyott.Az egyik kezemmel a kaját fogtam, a másikkal a babakocsit toltam,majdnem fejreálltam egy gödörben,ugy botrogtam párom után,aki addigra eltünt.Álltam ott egy ideig,majd végre megláttam a tányérját egy asztalon,oda leültem.Ő meg valahol máshol beszélgetett valakivel mint kiderült. Visszajött,megette a kajáját,majd felugrott az asztaltól,mert meglátott valakit akihez oda akart menni beszélgetni.Mondtam neki hogy legyenszives várjon meg amég én is befejezem. Erre azt mondta hogy most mindenhova kézenfogva kell menni attól hogy együtt jöttünk?

Mielőtt indultunk haza megbeszéltük hogy megkeressók a házigazdát,és elköszönünk tőle.Ő meglátta a kert másik felében,otthagyott,és előre sietett,jó kb.5-10 m választott el minket egymástól,miközben mind a ketten ugyanoda mentünk.Én ismétcsak a babakocsival bénáztam,meg a táskákkal,ő már ott állt és beszélgetett mikor odaértem....ezek csak nekem fura dolgok vagy ez belefér??

2011. jún. 26. 13:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 A kérdező kommentje:
Aki mélyen együtt érez velem,az azért teszi mert ő is hasonló helyzetben van,vagy csak sajnál?
2011. jún. 26. 14:10
 22/109 anonim ***** válasza:

Tudsz konkrét példákat mondani, hogy milyen dolgok miatt szapul és ezzel szemben mi a tényleges szituáció? Hátha úgy konkrétabb tanácsot lehet adni.

Gondolok olyan fiktív dologra, hogy szerinte rendetlen vagy, közben csak egy papucsot hagytál elől, amiben megbotlott és az ismerősöknek már általánosítva terjeszti a sztorit, stb.

2011. jún. 26. 14:15
 23/109 anonim ***** válasza:
100%
Melyen egyutt erzek veled, ismerek parokat akik igy elnek. Szerintem ez mar odaig fajult, hogy nem lehet megjavitani. Ha Te meg is bocsatod neki, a ferfi nem akar valtozni. Ha akarna, mar megtette volna. Tenyleg nem miattad valt el? Csak azert kerdem, mert ha igen, egesz eletben "buntethet", ez az egyik ok a viselkedesere. Gondolja, "elvaltam miattad, most turd el amit neked adok".
2011. jún. 26. 14:18
 24/109 anonim ***** válasza:
100%
21L vagyok, a hasonló helyzet miatt érzek együtt...szerintem el kéne hagynod a férjedet... ez a fájó igazság :( ismerek kisgyerekes anyukát aki talált magának új, szerető párt, és nem bánta meg a válást. gondolkozz!
2011. jún. 26. 14:21
 25/109 A kérdező kommentje:

Hogy folyamatosan "b@szogatom" az a legfőbb problémája velem,és ezt mindenféle módon tudja ragozni. Az az érdekes hogy 3-4 embernek is szinte már könyörögtem hogy mondják már miket mond rólam,és senki nem mond semmit!!!!!!!Mindenki csak tereli a témát,azt mondják hogy "mindenfélét" meg hogy "nem emlékszem rá"!!Amit elmondtak az annyi volt hogy "nagyon csunyán beszél rólam,folyton panaszkodik,már nem birják hallgatni,és egy férfi szájából konrétan azt is hallottam hogy ő nem beszél igy arról akit szeret.

Való igaz szoktam őt "b@szogatni" olyan szörnyü nagy dolgokkal mint:töltsünk együtt időt,szervezzünk kettesben programot,névnapomra legalább annyit mondjon hogy "kapjam be",legyen több szex(heti 1-2 van most) és hogy mondja már meg hogy mi a csodáért nem bir szájon csókolni lassan két éve.Való igaz voltak csunya kiborulásaim főleg a szülés után(szülés utáni depresszióm volt,egy kis hormonproblémával füszerezve,szóljon mentségemre) amikor vagdalóztam,ugy beszéltem mint egy kocsis,türelmetlen voltam a gyerekkel is,vele is,gondolom ezek hagyták a legnagyobb nyomot benne.

2011. jún. 26. 14:25
 26/109 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam, hogy mélyen együtt érzek veled, mert az én párom is ilyen volt. Már elváltam.
2011. jún. 26. 14:25
 27/109 A kérdező kommentje:
Két éve elköltözött az exétől amikor képbe kerültem,nem miattam vált el.Akik hasonló viselkedés miatt hagyták el a párjukat,azok mennyi időn át reménykedtek a javulásban?
2011. jún. 26. 14:27
 28/109 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira alapvető jellemhiba, hogy én nem reménykednék javulásban. Ha két éve, mióta együtt vagytok, meg se csókol, milyen indíttatásból jött szóba a közös gyerek? Ő is szerette volna?
2011. jún. 26. 14:28
 29/109 A kérdező kommentje:
A gyerek tervezett volt,mindetten szerettük volna. Illetve ő mondta hogy ha nekem nem jelent gondott,vállajunk minél hamarabb gyereket,mert nem szeretne 40 felett válni apává. A csók problémák a terhesség ideje alatt kezdődtek,és a baba születése után váltak állandóvá.
2011. jún. 26. 14:33
 30/109 anonim ***** válasza:
100%
Pár depresszió miatti kiborulás a közelébe sem érhet az ő tudatos, hidegvérű rosszindulatának.
2011. jún. 26. 14:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!