Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek hogy viselkedik a...

Veletek hogy viselkedik a párotok ha együtt mentek társaságba, ahol csak ő ismeri a jelenlévőket? Tulreagálom a dolgot szerintetek?

Figyelt kérdés

Mielőtt hozzá mentem volna mindeig mondta hogy milyen jó lesz engem majd a feleségeként bemutatni. Ahoz képest nem tudom a 3 év alatt talán kétszer bemutatott e ha valakivel találkoztunk.Nagyrészt be sem mutat,csak állok ott mint valami kretén,és kapom a lenéző pillantásokat az ismerőseitől(fogalmam sincs miért,de arra tippelek hogy talán azt gondolják én miattam lett vége az előző házasságának,vagy azért mert 15 évvel idősebb nálam és a legtöbb ismerőse csak egy pénzéhes kis rib@ncnak tart)

Vagy néha ha szorult egy kis jómodor az illetőbe,akkor bemutatkozik magától,esetleg megkérdezi a páromtól hogy ki a fene vagyok.

Tegnap egy garden partyn voltunk,nem ismertem ott csak látásból 2 embert.Odamentünk a kajáspulthoz kaját választani,a párom kért először,megkapta,ott hagyott.Az egyik kezemmel a kaját fogtam, a másikkal a babakocsit toltam,majdnem fejreálltam egy gödörben,ugy botrogtam párom után,aki addigra eltünt.Álltam ott egy ideig,majd végre megláttam a tányérját egy asztalon,oda leültem.Ő meg valahol máshol beszélgetett valakivel mint kiderült. Visszajött,megette a kajáját,majd felugrott az asztaltól,mert meglátott valakit akihez oda akart menni beszélgetni.Mondtam neki hogy legyenszives várjon meg amég én is befejezem. Erre azt mondta hogy most mindenhova kézenfogva kell menni attól hogy együtt jöttünk?

Mielőtt indultunk haza megbeszéltük hogy megkeressók a házigazdát,és elköszönünk tőle.Ő meglátta a kert másik felében,otthagyott,és előre sietett,jó kb.5-10 m választott el minket egymástól,miközben mind a ketten ugyanoda mentünk.Én ismétcsak a babakocsival bénáztam,meg a táskákkal,ő már ott állt és beszélgetett mikor odaértem....ezek csak nekem fura dolgok vagy ez belefér??

2011. jún. 26. 13:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/109 anonim ***** válasza:

Próbáld akár ide is részletesen leírni, hogy ha kívülálló lennél, hogy értékelnéd a saját helyzeted. Hihetetlenül rendet tud tenni az ember fejében, ha kénytelen az írott nyelv miatt rendezni a gondolatait, keretbe foglalni.

Próbáld meg, szerintem az is hatalmas lökést adna!

2011. júl. 2. 07:49
 92/109 A kérdező kommentje:

Ha kivülállóként érzelmek nélkül látnám magunkat,akkor valószinüleg menekülnék,vagy legalább is baromira csodálkoznék mi történt velem.Sokszor jut eszembe az a hasonlat a békával,ezt teljesen igaznak érzem jelen helyzetben,hogy ha beledobod a békát a forró vizbe,azonnal kiugrik belőle.Viszont ha hideg vizbe teszed,és elkezded lassan forralni alatta a vizet,megfől.Én ugy érzem elkezdtem megfőlni egy kissé.

Pl. a ma reggelt ha kivülállóként látnám,akkor azt mondanám hogy nem vagyok normális.Két kérdést tettem fel az én drágámnak reggel,az egyik az hogy hova megy,(kijöttünk a hálóból a nagylánnyal,ő pedig elindult ki a szobából,azt hittem megy még a másik szobába aludni kicsit)Erre ő kicsit kiakadta hogy hova menne,pisilni,vagy már oda sem mehet? A második dolog az volt,hogy megkérdeztem tőle miért nem adott a babának hajnalban egy kis tejet,mert akkor lehet hogy tovább aludt volna,és hagyta volna őt is aludni. Na ez miatt a kérdés miatt egyből olyan ideges lett,elkezdett emelt hangon beszélni,és az lett a vége mint általában:nagy veszekedés a semmin,én meg sirva kértem bocsánatot,hogy megkérdeztem tőle hova megy,és hogy miért nem adott egy kis tejet a kicsinek.

Egyből előhuzta a "csodafegyverét",és bevágta amivel már a kicsi születése óta traktál:hogy költözzek!!A kiegészitésben mindig szerepel az is "hogy ha neked ilyen rossz velem költözz" bla bla,hisz igy még csak nem is tudom azt mondani neki hogy megbántott,mert hát ő csak jót akar nekem,és feltárt előttem egy lehetőséget.

Amikor meghallottam hogy megint ezzel jön hogy költözzek(pedig ezerszer megkértem hogy ne mondogassa ezt mindig) hozzá vágtam a pisis pelenkát. Ezután nem felejtette el közölni velem,hogy egy elmebeteg agressziv állat vagyok,ő már megmondta már ezt rég.

Na ha ezt a reggeli dolgot nézem akár kivülállóként is azt látom hogy nem követtem el semmi hibát azzal a két kérdéssel,amin ő rögtön felkapta a vizet. Megfordul a fejemben hogy ilyen dolgokat miért mindig a hétvégékre időzit,nekem az jön le ebből hogy anniyra frusztrálja őt hogy ezen a két napon itthon "kell" lennie,hogy inkább megalapozza a feszültséget.

2011. júl. 2. 09:10
 93/109 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos igazad van, hogy miert pont a hetvegek telnek igy. Csoda hogy meg nem emlitette, hogy menj keress mas part, olyat nem fogsz talalni mint O. Olyan jot, figyelmeset, olyat aki eltartja a csaladot, stb. Azt meg nem vagta a fejehez, hogy tulajdonkeppen mi bajod van, mas orulne ha ilyen ferfi lenne neki mint O. Tudod ez mint lelki zsarolas. Egy nap kapd a tanacsan, koltozz. Jobb lesz, meg a gyerekeknek is.

Baratnom kisfia, 5 evesen azt mondta neki suttogva, hogy menjen vegyen uj apucit a kozertbe. A gyerek mindennapos veszekedest hallott. Baratnom el volt ajulva, es igen, koltozott, de nem ment uj apucit venni. A legjobb lepese volt.

2011. júl. 2. 14:34
 94/109 A kérdező kommentje:
Ó dehogynem,szokott mondani ilyeneket,kivéve azt hogy olyat nem találok mint ő.De mindig küld,hogy menjek keressek mást.Mostanában rá is szoktam vágni neki,hogy jó,nefélj keresek,hát nézett furán...de legalább azóta kevesebbet mondja.
2011. júl. 2. 14:47
 95/109 anonim ***** válasza:
100%
Határozott, talpraesett embernek tűnsz, a helyedben nem aggódnék, hogy ellennék-e ilyen csodálatos ember nélkül.
2011. júl. 2. 16:35
 96/109 A kérdező kommentje:
Amikor kiirtam a kérdést még nem ilyen voltam:-)
2011. júl. 2. 19:47
 97/109 anonim ***** válasza:
Próbálj közömbös lenni a férjeddel, adj magadra, találd fel magad, csinálj programot magadnak sokszor esetleg úgyis, hogy otthon hagyod neki a gyerekeket. Ha meg azt mondja költözz, mondd, hogy a gyerekeket otthagyod neki!
2011. júl. 2. 20:27
 98/109 A kérdező kommentje:
Néha az az érzésem hogy pont arra játszik h. a gyerekeket itt hagyjam,és lelépjek...ne
2011. júl. 3. 08:21
 99/109 anonim ***** válasza:
Szegény gyerekeket ne hagyd ott a martalékául.
2011. júl. 3. 13:12
 100/109 A kérdező kommentje:

Nagyszerü apa,nagyon jó kapcsolata van mind az 5 gyerekével.És a gyerekek is nagyon apásak:-(

Programokat mostanában próbálok csinálni,nem igazán tetszik neki,meg hogy akkor neki is kijár a szórakozás,most már ő is akar menni este ki...pedig én azért akkor megyek,mert nappal a gyerekektől nem tudok semmit. Ő meg azért megteremti magának napközben is mindig a kikapcsolódását.

2011. júl. 3. 19:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!