Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg el kéne titkolnom a...

Tényleg el kéne titkolnom a Porschét?

Figyelt kérdés
Egy új közepes Suzuki áráért vettem egy sportkocsit. Tizenéves, használt, de tény, hogy nagyon feltűnő, szép, dekoratív darab. Nem loptam a rávalót, de nem is került többe, mint a magyar átlag családi kocsik újonnan. A párom eü intézményben dolgozik egy rakás frusztrált háziasszonnyal, akik örökké panaszkodnak és irigykednek mindenkire. És azt kérte a párom, hogy ne menjek a munkahelye elé, mert nem akarja, hogy meglássák a kocsimat. Szerintetek igaza van? Mert szerintem az szégyellje magát, aki nem felvilágosultan gondolkodik. (egy haveron Angliában 911-essel járt teherautósofőrként be a munkahelyére és senkit nem érdekelt, hogy milyen kocsija van)
2011. jún. 25. 15:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
42%

Szeva!:D

Engem is kibeszélnek mert drága cuccokba járok de lesz@rom csak azért is drágát fogok venni ha egyszer megdolgozok érte arra költöm a pénzem amire akarom...

(Mondjuk azt én is szánalmasnak tartom aki huszonegykét évesen 3-4millás autóval jár amit a minimálbéréből vett hitelre:D) De aki kp-ra vesz egy jó gépet az egy faszagyerek:D

2011. jún. 25. 19:38
 42/61 anonim ***** válasza:
17%

Most 2mondat alatt meghazudtoltam önmagam :D

Szóval arra költi mindenki a pénzét amire akarja de ha anyuci apuci tarja el akkor ne vegyen magának 10évre részletre kocsit úgy hogy havi 80ezret keres:D

2011. jún. 25. 19:40
 43/61 anonim ***** válasza:

a háziasszonyok szerinted tudják, hogy mi az a porsche?

lehet, hogy sokkal kevesebbe nézik a porschédat mint egy új suzukit amibe néznének... szerintem csak azt látnák a kocsidon, hogy régi

és Angliát ne nagyon hasonlítsd Magyarországhoz, mert ott az átlagfizetés 1 millió körül van forintra átszámolva

Angliában az autókat egyébként nem sokba nézik, inkább csak az öregebb klasszikusokat... egyszerűen annyira nincs ára az autóknak, hogy ismerősöm 200ezer ft-nak megfelelő forintért vett egy 5-6 éves kisteherautót, kitűnő állapotban

hiába 911-es, ha megnézed Magyarországon a piacot, akkor 4-6 millióért lehet csak normálisabbat venni, de ott sokkal több ilyen kocsi van, ezáltal sokkal lejjebb van az áruk

2011. jún. 25. 21:18
 44/61 A kérdező kommentje:

Üdvözlök mindenkit, aki energiát és időt szánva foglalkozott a kérdésemmel.

Próbálok a kérdésekre reagálni.

Nálam a Porsche az stílus kérdése volt, sosem a felvágásé vagy a sznobozásé. 1996 óta azzal járok. Először egy nagyon olcsó 924-essel, majd egy 944S2 következett. Azután 7 évig volt minden napom része egy igazi klasszikus léghűtéses 911-es. Ezt eladtam és egy jóval fiatalabb, de nem annyira kitartott árú Boxster lett az utódja. Aki nem ismeri a márkát, elárulom, ez egy kétüléses kabrió, középmotorral. Ilyet kell elképzelni: [link]

Ha a hasznaltauto-n körülnéztek, láthatjátok, hogy ezek egyáltalán nem megfizethetetlenek. Mondjuk az összes eddigi kocsim kp-re lett véve, ez is. Anno a jóval drágább 911-es is, mert akkor jól ment a családi középvállalkozás. A lány meg 5 éve újan vett Suzukival jár, ami hiteles volt, de kifizettük, még erre is kapott már érdekes megjegyzést, hogy "dejóneked" kocsival jársz dolgozni. Az a gond inkább, hogy ő nagyon nem szereti elviselni a feszültséget és inkább kerüli a konfliktust. Már mondtam neki, hogy bemegyek helyette a munkahelyére és jól leápolom leoltom a sok hülyét. :-))

Ja, a nevem nem Bandika.

Ami a lenézést meg a menőzést illeti, az abszolút nem az én stílusom. Én csak a frusztrált rosszindulatú irigy, sipákoló pesszimista, jellegzetesen magyar mentalitású emberekből szeretek hülyét csinálni. Illetve csinálnak ők magukból.

2011. jún. 26. 06:51
 45/61 anonim ***** válasza:
Te, ha a nődnek nem jön be ez a kocsi, gyere hozzám. Elém jöhetsz a munkahelyemre vele :D:D
2011. jún. 26. 07:51
 46/61 anonim ***** válasza:

Ezt elolvasva végülis arra jutottam, hogy csak te vagy az aki ezt el akarta mondani, tudja meg mindenki.

'95 óta ilyen autóval jársz, ez már az 5.-ik példány azóta, ilyen motoros, igy néz ki, bo6er közép, fénykép róla, stb, kezdem megérteni az asszonyod kívánságát.

Egyre inkább úgy tünik a te hozzáállásoddal van itt a gond, ezt szégyeli és kerülné hogy a munkatársai ezt megtapasztalják belőled.

2011. jún. 26. 12:15
 47/61 A kérdező kommentje:
12:15 őszintén nem értem mi a gondod velem. A dolgokat azért írtam le, mivel voltak kérdések az autóval és az autókhoz való viszonyulásommal kapcsolatban. Amúgy a páromnak semmi baja sem a kocsival, sem velem, a kérdést, ha sikerül figyelmesebben elolvasni, akkor talán rájössz, hogy arról szólt, hogy mennyire reális dolog csak azért eltitkolni valamit, merthogy a frusztráltak mit fognak szólni. De ha gondolod, inkább más kérdésekre osszad az "építő" válaszaidat.
2011. jún. 26. 12:55
 48/61 anonim ***** válasza:

Szép kocsi!

Egyébként pont ma bambultam rá egy nagyon szupernek tűnő autóra, férjemet kérdeztem, hogy milyen kocsi ez. Mondta, hogy Chevrolet Corvette, de régi típus és baromi sokat eszik. Viszont nagyon mutatós volt, én azt is elhittem volna, hogy új modell. (mondjuk nem is értek az autókhoz)

2011. jún. 26. 13:03
 49/61 anonim ***** válasza:

"De ha gondolod, inkább más kérdésekre osszad az "építő" válaszaidat"

Azt majd én eldöntöm egy publikus topicban mire reagálok, feltetted a kérdést ha csak neked tetsző véleményt szeretnél viszontlátni akkor generálj magadnak egy saját fórumot admin joggal.

Én voltam az aki azt irta még az elején, hogy ez nem egy egészséges kérés a 'párod' részéről, tökmindegynek kellene lennie számára hogy mivel mész elé és ha vannak irigyek - mire? - akkor ezt az ő dolga kezelni, nem a tiéd, hisz ez az ő munkahelye.

Ha nem tetszik a munkatársainak majd a vörös hajú, szeplős gyermeketek azt is eldugjátok elölük vagy hogy lesz ez a jövőben?

De... közben itt irtál egy utolsó szöszenetet ami nem szólt másról mint a TE PORSHCEDRÓL és ez már némiképp más megvilágitásba helyezte a dolgot.

Meg tudom érteni az asszonyod, illetve igy már el tudom képzelni hogy ha nem is teljes egészében téged, de ezt a bemutatkozási mániás tulajdonságod szégyenli, ezért kéri ne menj a munkahelyére.

2011. jún. 26. 14:01
 50/61 A kérdező kommentje:

Hadd ne kelljen már belemenni ilyen veszekedés-flame-be, ha lehetővé teszed a privátot, akkor üljünk le egy sör mellé és szellőztessük ki a fejünket! Javarészt jóindulatú válaszok voltak, ezekért köszönet, tudomásul veszem, hogy nem mindenkinek egyforma az értékrendje. De maradjunk is ennyiben.

peace

2011. jún. 26. 14:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!