Egy új közepes Suzuki áráért vettem egy sportkocsit. Tizenéves, használt, de tény, hogy nagyon feltűnő, szép, dekoratív darab. Nem loptam a rávalót, de nem is került többe, mint a magyar átlag családi kocsik újonnan. A párom eü intézményben dolgozik egy rakás frusztrált háziasszonnyal, akik örökké panaszkodnak és irigykednek mindenkire. És azt kérte a párom, hogy ne menjek a munkahelye elé, mert nem akarja, hogy meglássák a kocsimat. Szerintetek igaza van? Mert szerintem az szégyellje magát, aki nem felvilágosultan gondolkodik. (egy haveron Angliában 911-essel járt teherautósofőrként be a munkahelyére és senkit nem érdekelt, hogy milyen kocsija van)
Arra kéne büszkének lenni hogy 8 órát robotolsz minimálbérért,a főnököd úgy beszél veled mint 1 kutyával és sírni kéne hogy válság van,meg ki van kormányon. Ilyen egy igazi nagymagyar butaállat.
Felőlem Bangó Margit vagy Gyurcsány kutyája is lehet a miniszter,akkor is megélek mert a saját dolgomat csinálom,nem sírok,meg fikázok...
Tessék ezt is lehúzni,tudom hogy fáj...
Grat a q7-hez. :)
2011. jún. 25. 16:56
22/61 anonim válasza:
Szerintem is engedj a párod kérésének. Vagy ne a munkahelye előtt állj meg, hanem v.mi olyan helyen, amire nem lehet rálátni.
2011. jún. 25. 17:00
23/61 anonim válasza:
Hát nem tudom, mifelénk menő, ha valakinek jó kocsija van, nem értem miért csesztetnének emiatt valakit... Lehet velem van baj, de nekem tök mindegy, hogy kinek milyen kocsija van, ha látok eyg jó kocsit max megemlítem, hogy szép és annyi. De miért csesztetnék emiatt? Csak én nem értem ezt? Még ha valami szar kocsi lenne és szégyelné( az meg köcsögség), azt megérteném, de mi a fenének kéne titkolni egy jó kocsit? Pff, szánalmas, hogy mi magyarok ennyire mások véleményével vagyunk elfoglalva. K.rvára leszarnám, hogy mit mondanak.
2011. jún. 25. 17:02
24/61 anonim válasza:
mark86
Mondjuk az is megoldás ha szakadt ruhában jársz vele és mindenkinek azt hazudod hogy a főnöködé,de igazából nagyon rossz kocsi és utálod. Vagy levered a festéket,berepeszted a szélvédőt,lerúgod a kipufogót,ezek mind segítenek hogy elfogadjanak...
:)
2011. jún. 25. 17:03
25/61 anonim válasza:
mark86
Ki mondta hogy menőzni akar?
2011. jún. 25. 17:04
26/61 anonim válasza:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:02
irigység
2011. jún. 25. 17:06
27/61 anonim válasza:
Ha van sok pénzed, jó autód, ruhád meg luxus dolgaid, akkor max a hátad mögött beszélnek hogy miből van meg hogyan sőt még utánad is nyomozhatnak mert nagyon érdekli őket a dolog de az ilyen emberek be kaphatják a f.sz.mat komolyan mondom. Amúgy meg csak az az ember Magyarországon akinek pénze van. Magyarországon a mottó: Nekem van pénz és hatalom a többieket meg leszarom! :)
2011. jún. 25. 17:09
28/61 anonim válasza:
Örüljön az aki itt azt mondta, hogy ő ezt nem érti..én vagyok aki "menőzik" a bmw-vel! Tudod senki nem nézi jó szemmnel, legalábbis ahol mi lakunk ott nem, h bmw-vel járkálsz. Nincs itt pénzük az embereknek, vagy lusták dolgozni, de te ha szertnéd magad a ranglétrán egyre fentebb küzdeni és megengedheted magadnad egy elég drága kocsit, akkor hidd el kinéznek, nem csak a hátad mögött, hanem érzékltetik is. Nem egyszer mondták már nagy irigységgel a szemembe, hogy nekünk milyen kocsink van. Szóval én megértem azokat akik mondják, hogy nem értik az egészet, akkor örüljenek, hogy olyan helyen laknak ahol az emberekből nem süt az irigység meg a rosszindulat..itt nálunk más a helyzet. Más országban fel se veszik ha jobb kocsid van az átlagnál..érdekes ez!
2011. jún. 25. 17:14
29/61 anonim válasza:
mark86
De még nem is drága kocsiról beszélünk.ez a szégyen...
Igazad van utolsó.
2011. jún. 25. 17:17
30/61 anonim válasza:
hülyeséget kér a párod, de nyilván megteszi az ember. az meg hülyeség, hogy pokollá teszik az ember életét a munkahelyén. az aki a munkahelyemen szórakozik velem, véletlen eltörik.. bármilye... amúgy.
a barátnőd feltételezem konfliktus megelőzésből kéri ezt, de amúgy nem kellene szegénynek ilyennel foglalkoznia, mondd meg neki, nyugtasd meg.. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!