Tényleg el kéne titkolnom a Porschét?
mark86
Bujkálni kell egy tetves kocsival....
Ez k,rvajó!!!! :DDD
mark86, gondolom te is sz@revő vagy.
Amúgy persze, nincs igazuk az irigykedő kollegináknak, de nagyon meg tudják keseríteni a feleséged életét, ha hosszútávon fog ott dolgozni. Szégyenletes leszólni azt, akinek valamivel jobb/több/ szebb van, mint nekünk, de az ember gyarló lény; persze, hogy irigykedik.
Ha a feleséged azt kéri, akkor ne menj elé. Vele cs*sznek ki a hülye munkatársai, ő szív, nem te.
mark86
Az hát...
Nem az a sz.revő aki azt lesi kinek milyen autója van ahelyett hogy a saját nyomorék életét tenné jobbá.
Mindenki sír,hogy miért van ez,miért nincs az,csak tenni nem képes senki semmit,rinyálás az megy...
Ha mindenki olyan sz.revő lenne mint én,nem kellett volna ilyen kérdést kiírni.
Ez úgy hülyeség ahogy van.
Semmi köze az autódnak ahhoz hogy a "párod" - nem véletlen az idézőjel - arra kér ne menj a munkahelyéhez.
Tégeg szégyel, nem a kocsidat. Tökmindegynek kellene lennie hogy trabantal, porschéval vagy kamionnal mész elé, ekkora baromságot ne egyél meg.
Téged vagy a szerinte nem helyes életstílusod. Esetleg ez csak indok és van ott valami csontváz a szekrényben. Akárhogy is, valamit belőled nem vállal fel mások elött és ez előremutat idővel mire számithatsz tőle.
Ezt nem irjàtok komolyan, én ezt nem hiszem el, hogy otthon az emberek ilyenek lettek. Az utolsónak hiszek, aki azt irta, inkàbb a kérdezõt szégyellik, mint a kocsit.
(több éve élek külföldön, amikor ilyesmit olvasok egyszerûen nem akarom elhinni.)
"engem is sokszor kibeszélnek, csak azért mert audi q7-es-sel járok"
Most komolyan, kis logikát vigyetek már bele... itt nem arról van szó hogy ti csak ezt szeretnétek?
Ki a f@szt érdekel hogy te mivel jársz? És ha valakit mégis - mondjuk azt elképzelni nem tudom, hogy miért - akkor mi van, az téged miért érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!