Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e titkolnom a leendő barátnőm elől, hogy xanaxot vagy frontint szedek?
én is szedek frontint, amióta szedem egy barátnőm volt csak de ő megértette hogy miért kell:) szoval ha rendes lánnyal kezdesz és nem ribancal akkor nem lesz gond
18/F
Hát figyu tapasztalatból mondom, hogy embertől függ. Van, akinél ez a gyengeség jele, és egy férfi legyen erős stb. stb. Volt már barátnőm, aki ilyen miatt hagyott ott. De a lányok többsége megérti, pláne ha már egyébként ismer. Ki kell puhatolni, meg persze ne ezzel indíts :)
18/f
Halál komolyan gondolom, hogy semmit sem ér olyan lány, akinek ez nem tetszik! Nem egyéni jókedvedből szeded a gyógyszert! Nem tehetsz róla! VISZONT én nem tartom jó megoldásnak, ha ilyeneket szedsz. Nekem is írtak, de nem lettem vidámabb, ezzel szemben k*rvára aluszékonnyá váltam. Úgy tapasztaltam, a kiadós rendszeres sport jobban feldob.
De a lényeg: Ha a lány szeret, elfogadja, mert te nem vagy közveszélyes, nem vagy őrült, mindent meg tudsz adni neki amit bárki más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!