Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg el kéne titkolnom a...

Tényleg el kéne titkolnom a Porschét?

Figyelt kérdés
Egy új közepes Suzuki áráért vettem egy sportkocsit. Tizenéves, használt, de tény, hogy nagyon feltűnő, szép, dekoratív darab. Nem loptam a rávalót, de nem is került többe, mint a magyar átlag családi kocsik újonnan. A párom eü intézményben dolgozik egy rakás frusztrált háziasszonnyal, akik örökké panaszkodnak és irigykednek mindenkire. És azt kérte a párom, hogy ne menjek a munkahelye elé, mert nem akarja, hogy meglássák a kocsimat. Szerintetek igaza van? Mert szerintem az szégyellje magát, aki nem felvilágosultan gondolkodik. (egy haveron Angliában 911-essel járt teherautósofőrként be a munkahelyére és senkit nem érdekelt, hogy milyen kocsija van)
2011. jún. 25. 15:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

sztem, ha a párod ez aggasztja, állj meg 1 sarokkal odébb a kocsival, és kész. :)

azzal meg ne törődj, mások mit mondanak. sajnos a nyomor sok embert iriggyé, és megkeseredetté tesz. :/

2011. jún. 25. 17:38
 32/61 anonim ***** válasza:

mark86

Ezzel csak el van odázva a probléma. Fel kell vállalni,szembe kell nézni a munkatársakkal.

2011. jún. 25. 17:40
 33/61 anonim ***** válasza:

mark86

Ha meg véletlen egy munkatárs is arra megy sétáljanak el a kocsi mellett? vagy álljanak egy opel kadett mellé?

nem értem ezt a hozzáállást...

2011. jún. 25. 17:41
 34/61 anonim ***** válasza:
56%
Első vagyok: 7 éves Peugeot 307-est lízingelünk, már megkaptuk a szomszédoktól, hogy mit beszélünk mi, hisz mi gazdagok vagyunk...ez ma Magyarország...hazudni kell, mindenkit eltaposni, mert ez a módi, különben kicsinálnak...saját tapasztalat:S ... amint lehetőségem lesz rá, húzom innen a csíkot, addig meg nem tudom, hogy mit csináljak, mert olyan ember nem akarok lenni, ami ma itt az elvárás, mert a gyomrom felfordulna saját magamtól...
2011. jún. 25. 17:41
 35/61 anonim ***** válasza:
Hummer-t kellett volna venni, azt felkenni rá, akinek nem tetszik...
2011. jún. 25. 17:42
 36/61 anonim ***** válasza:
77%

"állj meg 1 sarokkal odébb a kocsival, és kész. azzal meg ne törődj, mások mit mondanak"

Most törödjön vele vagy nem? Ha megáll egy sarokkal odébb akkor már törödik vele, nem?

"Van egy sonkás szendvicsem, mindenki irigykedve néz, mit csináljak?!?"

Iszonyat pár ember gondolatvilága, ahogy bele tudják élni magukat ebbe a számukra elképzelt örömteli helyzetbe, hogy mások irigykednek rájuk.

2011. jún. 25. 17:44
 37/61 anonim ***** válasza:

Igazából itt az a baj, hogy a párod törődik azzal, mit gondolnak róla mások. Pedig kit érdekel?

Én is itt számtalanszor megkapom a véleményemért a teljesen alaptalan kritikákat, mert ha nem azt mondom, amit az összes többi, akkor nyilván hazudok. Ha törődnék vele, már rég nem lennék itt.

A lényeg, hogy ezt a párodnak kéne felfognia. Persze a legtöbb ember élete végéig sem jut el arra a szintre, hogy ne másokhoz mérje magát. Ha a párod is ilyen típus, akkor igazából nem tehetsz mást, mint megállsz egy sarokkal arrébb. Bár hosszú távon ez a rosszabb megoldás. Mert ha valaki meglátja ezt, onnantól már alapot is adtatok a pletykára (rejtegetitek a kocsit, biztos azért nem vállaljátok fel, mert....).

2011. jún. 25. 18:23
 38/61 anonim ***** válasza:
42%

Asszem későn jöttem, a többiek már mindent elmondtak. Engem nem érdekelnének azok az emberek, akik másokat lesnek, hogy "de jól megy neki".

A Q7-es Audi csodálatos, nem értem hogyan nézhetnek az emberek csúnyán valakire, aki szép autóval jár. Én inkább megcsodálom és örülök, hogy van olyan, akinek a munkája kifizetődő.

2011. jún. 25. 18:24
 39/61 anonim ***** válasza:
52%

engem már azért oltanak egyesek, mert a barátom egy 13 éves szakadt kocsival jön elém valahova. mert biztos nagyzolok vele.

könyörgöm, ha egyszer összegürizte rá a pénzt, akkor miért ne használjuk? rohadjon az utcán?

úgy, hogy nekik 5x drágább verdájuk van, a különbség, hogy apuka kocsija, a barátom meg 23 évesen vette a saját pénzéből.

irigyek az emberek, és szeretnek pletykálni.

2011. jún. 25. 19:16
 40/61 anonim ***** válasza:
56%
Szia, Bandika...
2011. jún. 25. 19:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!