Egy új közepes Suzuki áráért vettem egy sportkocsit. Tizenéves, használt, de tény, hogy nagyon feltűnő, szép, dekoratív darab. Nem loptam a rávalót, de nem is került többe, mint a magyar átlag családi kocsik újonnan. A párom eü intézményben dolgozik egy rakás frusztrált háziasszonnyal, akik örökké panaszkodnak és irigykednek mindenkire. És azt kérte a párom, hogy ne menjek a munkahelye elé, mert nem akarja, hogy meglássák a kocsimat. Szerintetek igaza van? Mert szerintem az szégyellje magát, aki nem felvilágosultan gondolkodik. (egy haveron Angliában 911-essel járt teherautósofőrként be a munkahelyére és senkit nem érdekelt, hogy milyen kocsija van)
"Mert szerintem az szégyellje magát, aki nem felvilágosultan gondolkodik."
Igazad van, de ők vannak többen, és a párodnak pokollá tennék az életét. Azt meg még akkor sem akarod, ha tudod, hogy igazad van, ugye?
2011. jún. 25. 15:36
3/61 napietus válasza:
szerintem a párod túlaggódja a dolgot. az ilyen irigy emberekkel nem kell foglalkozni.
2011. jún. 25. 15:37
4/61 anonim válasza:
Szerintem ne titkold el! Csak arra vigyázz, hogy az irigyek nehogy megkarmolják. Ezért /is/ veszélyes a különleges autó Magyarországon. Éppen az irigy, tehetetlen emberek miatt.
2011. jún. 25. 15:37
5/61 anonim válasza:
bocsi az offér, de milyen Porschét ujítottál be ennyiért? :)
2011. jún. 25. 15:38
6/61 anonim válasza:
mark86
Itt sz@revőországban meg fognak szólni..
Én biztos lesz.rnám és azzal járnék,barátnőd meg veled törődjön. Engem feljelentettek a rover 620si-mért hogy miből van luxuskocsim LOL!!! Nehogy már idegenek szablyák meg mivel-hova jársz...
2011. jún. 25. 15:39
7/61 anonim válasza:
mark86
hú de égő most nézem "szablyák" :DDD JJJJJ
2011. jún. 25. 15:41
8/61 anonim válasza:
Én megértem, hogy a nejed nem akarja, hogy frusztrált nőszemélyek (moderáltam, köszönöm a figyelmeztetést!) rajta köszörüljék a nyelvüket, az enyém pedagógus és ugyanez megy a tanáriban is. Ha ezt kéri szerintem nem nagy cucc, hogy elkerüld vele a munkahelyét. Nem kerül semmibe egy sarokkal arrébb hagyni a verdát...
2011. jún. 25. 15:59
9/61 anonim válasza:
Ebben az országban divat a kicsinyeskedés. Jobban jársz ha nem mutogatod az autodat, mert kiszúrhatnak a pároddal. Sajnos az irigykedők többen vannak.
2011. jún. 25. 16:07
10/61 anonim válasza:
mark86
Sz.revőországban,megindult a sz.revés! Húzzátok csak le a válaszomat. Kérdező add el a kocsit,fontosabb egy tetves munkahely,vagy takard le a garázsban és vegyél kockaladát mert rámegy az életed ha nem suzukid van...
:D
Kikezdik,görcsöltetné a f.szom a páromat,nem is engedném ilyen helyen dolgozni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!