20 éves lány vagyok, párommal 16 hónapja vagyunk együtt. Ő 23 éves, már évek óta dolgozik. Én viszont eddig még csak tanultam/tanulok. Ha véletlenül teherbe esnék(védekezünk persze, de ha esetleg mégis)akkor felelőtlenség lenne megtartani?
Igen,korai lenne,a többiek már le is írták hogy miért.
2011. jún. 24. 13:49
22/40 anonim válasza:
Ha a kapcsolatotok stabil, és egészségileg-anyagilag rendben vagytok, lelkileg érettek vagytok rá, akkor nem korai.
De ha még tanulni akarsz, akkor jól fontold meg, MIELŐTT belevágtok a családtervezésbe. A saját példámat tudom felhozni: az első trimeszterben voltam, mikor diplomáztam, de olyan pocsékul voltam állandóan, hogy igenis nehezemre esett a tanulás, a vizsgákon halálra idegeskedtem magamat, ami nem tesz jót sem a babának, sem a mamának. Most posztgraduális képzésre és vizsgákra akartam menni, de egyszerűen nem tudok mikor készülni a babák mellett (ikreim lettek, de egy babával sem lenne sokkal könnyebb).
2011. jún. 24. 13:54
23/40 anonim válasza:
Szerintem is korai, még te sem dolgozol.. nem szabad csak a párodra hagyatkozni hogy ő már dolgozik.. dolgozzál és akkor majd lehet gyerek... Először az anyagi háttér az első szerintem. Hogy a gyereknek mindene meglegyen és ne csak szegény szülőkre támaszkodni.
2011. jún. 24. 13:59
24/40 anonim válasza:
NEM! A gyerekednek legalább jó lesz,mert fiatal anyukája lesz. :)
2011. jún. 24. 14:01
25/40 anonim válasza:
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:01
Addig nincs is baj, hogy legalább fiatal anyuka lenne. De nem ártana 1-2 évet dolgoznia előtte.
2011. jún. 24. 14:06
26/40 anonim válasza:
sokra megy a fiatal anyjával ha mondjuk nincs hol lakniuk...
ez a szempont butaság!!!! ha 30 alatt szülsz akk fiatal anyuka leszel sztem...
2011. jún. 24. 14:06
27/40 anonim válasza:
Szerintem korai. Én 21 éves vagyok, de biztos, hogy nem tartanám meg, ha becsúszna, bár párommal rendesen védekezünk, szóval nem lehet gond. Fiatal anyukának lenni jó, de azt a gyereket el is kell tartani valamiből. Előbb meg akarom teremteni hozzá az alapokat, aztán jöhet a baba... :) 21/L
2011. jún. 24. 14:07
28/40 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. Én 20 éves vagyok 34 hetes terhes. Szerintem nem kora. De vannak akik még ilyenkor buliznak vagy egyetemre járnak. Nekik viszont az. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
2011. jún. 24. 14:07
29/40 anonim válasza:
Legalább ne mondjátok hogy legalább fiatal anyuka lesz.. Ez nem a 70-es 80-as évek Jesszusom.. A fiatal anyaságból nem fog megélni.. Előtte az Élet. Dolgozzon és utána vállaljon gyereket.. Ne szüljön bele a vak világba.. Barátjára meg ne támaszkodjon hogy ő majd eltartja.. Mindenhez 2 ember kell.
2011. jún. 24. 14:10
30/40 anonim válasza:
Nem korai. Nekem 10 hónapos a lányom. Többet nem írok, mert akik ellentétes véleményt alkotnak, mint amit a többség, azt lepontozzák a sárga földig.
Annyi, hogy nagyon boldogok vagyunk a férjemmel!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!