"nagy a nyomás" a férfiakon?
Most halottam az RTL klubbon, híradóban,miszerint a magyar(!) férfiak úgy gondolják hogy nagy a nyomás rajtuk, mert el kell tartani a családjukat a házimunkában és a gyereknevelésben is ki kell venniük a részüket... kb ennyi mondanivalója volt a bejátszásnak...
Te mit gondolsz erről?
Én őszintén szólva leborultam a székről, és még mindig röhögőgörcs kínoz... b@sszus... ezzel szemben egy nőnek:
- anyának kell lennie
- nőnek kell maradnia
- dolgoznia kell (munkahely)
- háztartást kell vezetni (otthon)
- gyereket kell nevelnie
- ki kell "szolgálnia" a pasiját
Szóval 6:3 arányban a nők győztek... szerintem. Te mit gondolsz erről?
valami ilyesmiről zengtem előző kérdésemben, hogy miért a nőknek kell mindent megtenniük a férfinak, miért ez a kultúránk
hát 99%-ban le lettem hurrogva
mind a két végletre van példa.
az viszont eléggé gáz hogy ennyire felhúztad magad ezen.
fogd meg a távkapcsolót és vedd ki belőle ezt:
azt gondolom, hogy soha nem kellett eltartanod a családodat
46 nő
szerintem is nagy rajtuk a nyomás
ráadásul egy férfinak nem nézik el a munkahelyén, hogy jaj, neki gyereke van.
Én a férfiakkal vagyok :)
(és szegény pasiknak is ki kell szolgálniuk a nőjüket :)
Sok igazság van benne. Ma a nők elvárják,hogy a férfi keresse a pénzt,segítsen otthon a nőnek,akkor is ha az nem dolgozik,állandóan imádja,amiért gyereket szült stb.
Régen is ellátták a nők a háztartást,nevelték a gyereket,és dolgoztak mellette napi 8 órát. Sem a gyereket,sem a háztartást nem hanyagolták el. Igaz,hogy nem is töltötték minden percüket a gyerekkel. Ma sok nő átesik a ló túlsó oldalára. Csak az ő igényei számítanak, a férjé nem. Azt hiszik,hogy elég a jó házassághoz,ha van főtt étel és tiszta ing. Pedig ez nagyon nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!