Mennyi pénzt szoktatok adni a szüleiteknek? Ők kérik vagy magatoktól adjátok?
Persze,csak akkor,ha már van önálló keresetetek.
Eddig havonta adtam a szüleimnek 10 e-t,de anyukám már szinte hetente kér ennyit.
Pedig ők sem élnek rosszul,nem tudom,hogy hová teszik a pénzt.
Amíg velük éltünk, havi 50 ezret adtunk, nem kérték, de elfogadták. Amikor különköltöztünk, az évek során összegyűlt pénzt (kb 2 millió) megtoldották további 3 millióval, így kb 5 milliót kaptunk tőlük, aminek a nagy részét a ház átépítésére szántuk. Nagy telket vettünk, így ők eladták a régi házat, és mögöttünk építkeztek, párom édesanyja is ide költözött, neki már csak ő az egyetlen, aki él. Csak nagyon távoli rokonai vannak, nekünk viszont nagy a család, 4-en vagyunk testvérek, sok gyerek, szüleim testvére is a közelben él.
Én is ezt fogom tenni, maradhat a gyerek, az ő fizetéséhez mérten kérünk havonta, de azt egy az egyben megtoldva vissza fogják kapni, amikor elköltöznek. Jól jön az nekik majd.
Már elköltöztem...
De anya mindig mondja,hogy nekünk az a pár ezer forint(ezt így mondja) alig számít,de nekik meg szükségük van rá.
Ez nekem meg olyan rosszul esik,ha ilyeneket mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!