Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen "undok"? Mik ezek...

Miért ilyen "undok"? Mik ezek a kifogások? Nemértem

Figyelt kérdés

a barátomnak ma mondtam hogy úgy fürödnék már végre medencében. Nekik van, nekünk most nincs, mert sajna nem tudjuk felállítani... mert átalakítjuk a házat, és az udvaron is kupi van.

Nekik 1,5hete van felállítva, és ilyetszól, hogy:

"Hát én mondanám hogy gyere át fürödni, meg minden...de hidegnek találom a vizet, annak ellenére hogy 26fokos"

2011. jún. 16. 17:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, ez is lehet. Miért, úgy vetted észre, bejössz az öregnél is? :P
2011. jún. 16. 18:12
 12/13 TOMAtm ***** válasza:

amputálták a lábad?menj át aztán kész.

de rühellem az olyan nőket akik csak a p*csájukat fuvaroztatnák egész nap....

2011. jún. 16. 19:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Talán tényleg nem tud átmenni érted (akkor menj te... ), vagy nincs hozzád ma kedve. Hiába bókol msn-en, én is szoktam, mert szeretem a páromat, de attól még nincs hozzá kedvem...

Másrészt meg, egy nap kihagyás nem olyan borzasztó. Ha nincs kedve, ne erőltesd. Ne adj ennek akkora hangsúlyt. Tudom, csalódott vagy, blablabla... De istenem, ott az egész nyár, 3 hónap, mikor jót tudtok pancsolni! ...

2011. jún. 16. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!