Miért ilyen "undok"? Mik ezek a kifogások? Nemértem
a barátomnak ma mondtam hogy úgy fürödnék már végre medencében. Nekik van, nekünk most nincs, mert sajna nem tudjuk felállítani... mert átalakítjuk a házat, és az udvaron is kupi van.
Nekik 1,5hete van felállítva, és ilyetszól, hogy:
"Hát én mondanám hogy gyere át fürödni, meg minden...de hidegnek találom a vizet, annak ellenére hogy 26fokos"
ez délután volt..és mondja hogy "meg sajna nemtudnék felmenni érted..." Már nem azért de 5után is feljöhetne...most is milyen meleg van... este is pancsolhatnánk egy jót.
Nem ez a legnagyobb bajom, csak nemértem
Ha nekem lenne medencém tuti elhivnám hogy "Édes gyere át csobbani ha van kedved"
> Miért ilyen "undok"?
Szerinted mi ezt honnan tudnánk?
ilyen lehetőség sincsen:(
otthon ül... vagy msnezik velem... ahelyett hogy átugrottam volna hozzá pancsolni aztán meg egy jókis estét eltölteni ahogy szoktuk kettesben
Kérdezz rá nála, hogy most mi van, fél, hogy belepisilsz a medencébe, vagy mi? :)
Különben lehet, hogy az apja miatt nem, még ha kedvel is ő téged. Mennyi idősek vagytok a barátoddal? Az is lehet, hogy az apja kisajátította a medencét, vagy ilyesmi. Esetleg nem tiszta a vize, és nem akarja a barátod, hogy abba menjél bele. Bár akkor szerintem ezt mondaná kifogásnak.
a víz le van kezelve.
18vagyok a pasim20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!