Ilyen alkalomkor nem tudnának kicsit "túlozni"? Nemértem.
holnap ballagok középsuliból, lány vagyok:) 18éves.
a bátyám ma közölte h hnap nemjön a ballagásomra mert melózik, rosszul esett, de megértem.
megmutatta a csokromat, 7szál vörösrózsa és elég kicsi a csokor, még a karomra se tudom ráfektetni :S
nekem az az álmom hogy középsulis ballagásomra rengeteg virágot kapjaK:) és legalább egy hatttaaalmass csokrot:)
nem nagyon kértem mást, de ezt szeretném.
de anyáméktól se kapok nagy csokrot. oké nem 2forint, de 1x nem kibirható???
:(
meg unokatesóm-anyámék a keresztszülők- mindig olyan csokrot kap mint én.
az enyém egy dekával se különbözik. azthittem a szüleim legalább engem kicsit jobban előtérbe helyeznek.
de nem... vagy azthittem a gyerek előnyt élvez.
Így az utsó pillanatban már lehet, hogy nem, de persze egyébként kibírható lenne, ha mást nem kértél. De így, hogy nem tudjujk mit rejt a nem nagyon kértem mást, ez így elég titokzatos.
Máskor ha valami óhajod van, időben gondolj rá, és mondd el nekik.
Nekem 8. után volt ez a kívánságom, mert nincs is nagy család sem, és nem voltam a legkönyedébben barátkozós sem, szóval csak azt kértem én is, aki jön, csak virágot hozzon.
Mi az, hogy nem nagyon kértél mást ? :-)
Remélem lesz sok szép virágod.
Még simán lehet, hogy kapsz nagy csokrot, ne aggódj :)
Anno én is féltem, hogy nem lesz sok virágom, aztán - amire nem is számítottam - a barátom és apukám is akkora csokrot adott, hogy azt hittem, leszakad a karom alatta. Nagyon örültem neki :) De az utolsó pillanatig nem tudtam, hogy ez lesz.
Szóval ne aggódj, simán lehet még nagy csokrod :)
konkrétan a nemnagyon azt jelenti h SEMMIT
már 2hete mondom a csokros kivánságom
:(
legfeljebb irigykedve nézem majd a többiekét:)
Nézd, elhiszem, hogy most nagy dolognak tűnik a ballagás, de pár év múlva nem fogsz rá így tekinteni, mert addigra sokkal nagyobb dolgok történnek majd veled.
Egy ballagás nem arról kellene, hogy szóljon, hogy versenyezzünk, kinek van a legtöbb virága.
És egy szép virágcsokor manapság irreálisan sokba kerül, szerintem azt a pénzt sokkal jobb dolgokra is lehet költeni. Akár arra, hogy elmentek hétvégén étterembe vagy kapsz valamilyen ruhát stb.
Amúgy meg nem tudhatod, hogy kapsz-e valamit, lehet, hogy készülnek egy meglepetés csokorral.
Az osztálytársnőm annyira szegény volt, hogy az az 1 szál virága volt, amit az alsósoktól kaptunk. Képzelheted, ő hogy érezte magát. De ő nem tőrödött ezzel, azt az egy szálat büszkébben tartotta mint jópáran a kamionnyi csokrait. Szerintem nem a virág számít...Én a volt barátomtól 3 szál szegfűt kaptam, a nagyanyámtól meg hatalmas rózsát...Mégis annak a 3 hervadt virágnak jobban örültem, mint a szekérderéknyi másnak...
Itt nem az a lényeg, hogy kinek van több és szebb csokra. Egy ballagás nem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!