Ilyen alkalomkor nem tudnának kicsit "túlozni"? Nemértem.
holnap ballagok középsuliból, lány vagyok:) 18éves.
a bátyám ma közölte h hnap nemjön a ballagásomra mert melózik, rosszul esett, de megértem.
megmutatta a csokromat, 7szál vörösrózsa és elég kicsi a csokor, még a karomra se tudom ráfektetni :S
nekem az az álmom hogy középsulis ballagásomra rengeteg virágot kapjaK:) és legalább egy hatttaaalmass csokrot:)
nem nagyon kértem mást, de ezt szeretném.
de anyáméktól se kapok nagy csokrot. oké nem 2forint, de 1x nem kibirható???
:(
Az én ballagásomon az osztálytársaim mind kamion méretű csokrokat kaptak, az osztály egyik fele egyre vörösödő fejjel roskadozott alatta a beszéd és egyéb időhúzás alatt, a többiek pedig ugyanazzal a hévvel passzolták is vissza annak akitől kapták, hogy szép, szép, de egy darabig cipelje még ő..
Nem kaptam sok vagy nagy csokrot, de azok szépek voltak, meg sem fordult a fejemben, hogy másmilyen jobb lenne. A családom végig ott mosolygott a tömegben, MIATTAM voltak ott, és ez számított. (Mellesleg én sem kértem semmit mellé, mert mifelénk nem szokás.. nem vet fel a pénz, mint az osztálytársaim nagyobb részét..)
örülj neki, legalább nem kell szenvedned a virágokkal.
egyébként nálunk nem volt ilyen probléma, azt a csokrot vittük magunkkal, amit az iskolában kaptunk
Anno én is azt kértem, amit Te. Sőt még derékig érő plüss kutyát, és lufit is!! Nagyon megbántam :D A lufit kapásból elhagytam, talán két percet volt Nálam, a kutyát eleve bent kellett hagynom a teremben, nem mellesleg így is azt hittem leszakad a karom a virágok alatt, mire vége volt mindennek. Ne sajnáld! Legalább nem lesz három napig izomlázad utána. A kutyust máig őrizgetem... örültem Neki, de ott teljesen mindegy volt, hogy kaptam, nem tudtam "villogni vele". Mai fejjel már nem kérnék ennyi mindent.
30/N
Még lehet meglepetésben részed, ne szontyolodj el !
Én értem, hogy ez neked fontos, nekem is az volt. Akkor is ha utólag az ember tudja, hogy részletkérdés. Mégis !
De azért próbáld élvezni mindenféleképpen, akkor azt látják a többiek legalább amit az egyik válaszoló is írt, hogy milyen büszke vagy, nem az apróság a lényeg. Tudom ez neked munka lenne, mert nem igazán így érzel, de ha ezt mutatod ki, másképp néznek rád, és ez a tudat viszont erősíthet.
De mondom, lehet még az is, hogy neked lesz a legtöbb virágod.
Majd írd meg jó ?
8csokor virágot kaptam:) abbol az egyik orchideakosár volt.
plusz egy 30centis plüssmacit:)
igyis csak 3csokor volt a kezembe meg a maci, plusz az orchidea virágkosár, de azt lekellett tennem nagyon nehéz volt.
olyan izomláz van a bal karomra h alig mozog:) szinte én
kaptam a legtöbb virágot:)örültem nagyon.
Kaptam 2vörösrózsa csokrot, egy rózsaszín rózsa csokrot, egy orchidea kosarat, és és 4tavaszi virág csokrot mind a 4 különböző méretű volt
No úgy látom meghallgatásra találtak fohászaid..xD
Remélem örülsz nekik, hiszen mindenki szívből adta, csakis neked!:)
Gratula !
No mostmár tudod, hogy mikor megtörténik a szitu, akkor kell szomorkodni, vagy örülni, vagy bármi érzéssel jár az. Nem előtte, mert sohse tudni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!