Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen alkalomkor nem tudnának...

Ilyen alkalomkor nem tudnának kicsit "túlozni"? Nemértem.

Figyelt kérdés

holnap ballagok középsuliból, lány vagyok:) 18éves.

a bátyám ma közölte h hnap nemjön a ballagásomra mert melózik, rosszul esett, de megértem.

megmutatta a csokromat, 7szál vörösrózsa és elég kicsi a csokor, még a karomra se tudom ráfektetni :S

nekem az az álmom hogy középsulis ballagásomra rengeteg virágot kapjaK:) és legalább egy hatttaaalmass csokrot:)

nem nagyon kértem mást, de ezt szeretném.

de anyáméktól se kapok nagy csokrot. oké nem 2forint, de 1x nem kibirható???

:(

2011. ápr. 28. 16:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az én ballagásomon az osztálytársaim mind kamion méretű csokrokat kaptak, az osztály egyik fele egyre vörösödő fejjel roskadozott alatta a beszéd és egyéb időhúzás alatt, a többiek pedig ugyanazzal a hévvel passzolták is vissza annak akitől kapták, hogy szép, szép, de egy darabig cipelje még ő..

Nem kaptam sok vagy nagy csokrot, de azok szépek voltak, meg sem fordult a fejemben, hogy másmilyen jobb lenne. A családom végig ott mosolygott a tömegben, MIATTAM voltak ott, és ez számított. (Mellesleg én sem kértem semmit mellé, mert mifelénk nem szokás.. nem vet fel a pénz, mint az osztálytársaim nagyobb részét..)

2011. ápr. 28. 17:45
 12/20 anonim ***** válasza:
Ja és nem mellesleg: A családom olyan széles mosollyal az arcán mutogatta a csokrot, olyan sokáig töprengett, vajon hogyan is lehetne adott árból a lehető legcsodálatosabbat kihozni, hogy ha egy celofánba csomagolt csalán lett volna a csokrom, annak is maximálisan örültem volna. Szívből adták!!
2011. ápr. 28. 17:46
 13/20 anonim ***** válasza:

örülj neki, legalább nem kell szenvedned a virágokkal.

egyébként nálunk nem volt ilyen probléma, azt a csokrot vittük magunkkal, amit az iskolában kaptunk

2011. ápr. 28. 17:49
 14/20 anonim ***** válasza:

Anno én is azt kértem, amit Te. Sőt még derékig érő plüss kutyát, és lufit is!! Nagyon megbántam :D A lufit kapásból elhagytam, talán két percet volt Nálam, a kutyát eleve bent kellett hagynom a teremben, nem mellesleg így is azt hittem leszakad a karom a virágok alatt, mire vége volt mindennek. Ne sajnáld! Legalább nem lesz három napig izomlázad utána. A kutyust máig őrizgetem... örültem Neki, de ott teljesen mindegy volt, hogy kaptam, nem tudtam "villogni vele". Mai fejjel már nem kérnék ennyi mindent.

30/N

2011. ápr. 28. 17:53
 15/20 anonim ***** válasza:

Még lehet meglepetésben részed, ne szontyolodj el !

Én értem, hogy ez neked fontos, nekem is az volt. Akkor is ha utólag az ember tudja, hogy részletkérdés. Mégis !

De azért próbáld élvezni mindenféleképpen, akkor azt látják a többiek legalább amit az egyik válaszoló is írt, hogy milyen büszke vagy, nem az apróság a lényeg. Tudom ez neked munka lenne, mert nem igazán így érzel, de ha ezt mutatod ki, másképp néznek rád, és ez a tudat viszont erősíthet.

De mondom, lehet még az is, hogy neked lesz a legtöbb virágod.

Majd írd meg jó ?

2011. ápr. 28. 18:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Buta a bátyád, hogy azt a 7 szál rózsát olyan kicsi csokorba köttette. nekem is volt ekkora csokrom, de úgy volt megcsinálva, hogy hatalmasnak nézett ki, nem ilyen kis kerek volt... nah mind1, nem tudom elmagyarázni. Csak mondom, hogy ezt is vedd figyelembe, lehet, hogy másnak még annyi virága sem lesz, mint neked, csak más elrendezésben. És örülj ezeknek :)
2011. ápr. 28. 19:28
 17/20 A kérdező kommentje:

8csokor virágot kaptam:) abbol az egyik orchideakosár volt.

plusz egy 30centis plüssmacit:)

igyis csak 3csokor volt a kezembe meg a maci, plusz az orchidea virágkosár, de azt lekellett tennem nagyon nehéz volt.

olyan izomláz van a bal karomra h alig mozog:) szinte én

kaptam a legtöbb virágot:)örültem nagyon.

Kaptam 2vörösrózsa csokrot, egy rózsaszín rózsa csokrot, egy orchidea kosarat, és és 4tavaszi virág csokrot mind a 4 különböző méretű volt

2011. ápr. 30. 09:46
 18/20 anonim ***** válasza:

No úgy látom meghallgatásra találtak fohászaid..xD

Remélem örülsz nekik, hiszen mindenki szívből adta, csakis neked!:)

2011. ápr. 30. 13:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Nah tessék, hát gratulálok! Meg a ballagáshoz is! További sok sikert az életben!
2011. ápr. 30. 13:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Gratula !

No mostmár tudod, hogy mikor megtörténik a szitu, akkor kell szomorkodni, vagy örülni, vagy bármi érzéssel jár az. Nem előtte, mert sohse tudni !

2011. ápr. 30. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!