Valaki járt már a Vöröskeresztnél? Tudnának segíteni, ha cserébe kisruhákat adományoznék?
Párom munkáját még nem fizették ki, elég sok kinntlévőségünk van, de sajnos most senki nem tud fizetni. Az a helyzet, hogy én itthon vagyok gyeden , és a kisfiamnak sajnos pelenkára van szüksége, nincs itton csak 3 darab már. Még soha nem kerültem ilyen helyzetbe, mondjuk az igaz, hogy nem is dúskálunk a pénzbe. Most az utolsó pár száz Ft-ból nem tudom, hogy ha elmegyek a Vöröskeresztbe, ott esetleg tudnának-e egy csomag pelust adni, cserébe vinnék kinőtt kisruhákat. Fölöslegesen nem szeretnék bemenni, de nem tudom, hogy foglalkoznak-e ilyen dolgokkal. Ha nem, akkor marad a karikagyűrűm zaciba adása.
Nem sajnáltatni szeretném magam, választ szeretnék csak, hogy a Vöröskereszt tud-e segíteni?
Köszönöm szépen a hozzászólásokat.
hányas pelenka kellene?
nekem van itthon 2-5 kg. egy csomaggal valakitől kaptam de mi nem olyat használunk és így nincs rá szükségem, szívesen elküldöm postán ha kell
nem tudom hogy ott tudnak e . De talán a családsegítőben igen, hisz krízis helyzet nincs pelus. ami alapvető szükséglet. Esetleg ha gondolod régi modon pelenkázd be, ruha, rákötve aztán ugyebár kimosva a pelus.
sajnálom a helyzetedet. én kivagyok most kicsit a sajátomtól, de kicsit felráztál , hogy lehetne rosszabb és ne keseregjek. Tényleg együtt érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!