Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki járt már a Vöröskereszt...

Valaki járt már a Vöröskeresztnél? Tudnának segíteni, ha cserébe kisruhákat adományoznék?

Figyelt kérdés

Párom munkáját még nem fizették ki, elég sok kinntlévőségünk van, de sajnos most senki nem tud fizetni. Az a helyzet, hogy én itthon vagyok gyeden , és a kisfiamnak sajnos pelenkára van szüksége, nincs itton csak 3 darab már. Még soha nem kerültem ilyen helyzetbe, mondjuk az igaz, hogy nem is dúskálunk a pénzbe. Most az utolsó pár száz Ft-ból nem tudom, hogy ha elmegyek a Vöröskeresztbe, ott esetleg tudnának-e egy csomag pelust adni, cserébe vinnék kinőtt kisruhákat. Fölöslegesen nem szeretnék bemenni, de nem tudom, hogy foglalkoznak-e ilyen dolgokkal. Ha nem, akkor marad a karikagyűrűm zaciba adása.

Nem sajnáltatni szeretném magam, választ szeretnék csak, hogy a Vöröskereszt tud-e segíteni?

Köszönöm szépen a hozzászólásokat.

2011. okt. 24. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:

hányas pelenka kellene?

nekem van itthon 2-5 kg. egy csomaggal valakitől kaptam de mi nem olyat használunk és így nincs rá szükségem, szívesen elküldöm postán ha kell

2011. okt. 24. 11:07
 2/6 anonim ***** válasza:

nem tudom hogy ott tudnak e . De talán a családsegítőben igen, hisz krízis helyzet nincs pelus. ami alapvető szükséglet. Esetleg ha gondolod régi modon pelenkázd be, ruha, rákötve aztán ugyebár kimosva a pelus.

sajnálom a helyzetedet. én kivagyok most kicsit a sajátomtól, de kicsit felráztál , hogy lehetne rosszabb és ne keseregjek. Tényleg együtt érzek.

2011. okt. 24. 11:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sajnos a 2-5 kg pelus nem jó, már 4-est használunk, és igazából nem is szeretnék senkit ezzel terhelni, meg nekem ma kéne még pelus, sajnos tegnap este derült ki, hogy nem lesz ma se pénz. :( Textilpelust próbáltam már,, de valahogy nem sikerül jól ráadni, mert az első pisinél már át is ázik a ruhája. Pedig 2 pelust hajtok össze, és van guminadrágom is.
2011. okt. 24. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy ?Nekem 4-es huggies-om van 50 darab körül és elfogadnám cserébe a kisfiú ruhákat ha gondolod mert kisfiam születik pénteken:)
2011. okt. 24. 11:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó lenne... Fejér megyei vagyok. Ha véletlenül te is, légyszives mindenképp írj, és gratulálok a babához!
2011. okt. 24. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Húúú sajnos csepeli Budapest:(:(:(:(
2011. okt. 24. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!