Miért csinálja ezt? Nemértem. Mit tegyek vele? Hogyan reagáljak?
a barátom tegnap mondta pl. hogy a valóvilágban szép 1 csaj, erre kicsit meglepődtem. És utána már aztmondta hogy ő nem mondta h szép csak, h nőiesebb mint a többi.
meg lehordott előtte apám a sárgaföldig és mondom meg sem védtél, sosem védesz meg.
erre ő "ez nemigaz, de akkor döntsd el..."
szóval mondd valamit és rá 1 óra után letagadja hogy az nemis úgy volt, hanem máshogy, és kb hülyének néz.
tegnap etse mondta h a vv-ben van csaj aki szép meg jól néz ki, ezen kicsit meglepődtem meg kiakadtam. És utána mondom neki, h "de h h szépnek találod? mi a szép rajta?"
és egyből elkezdi: "Én nem nemmondtam hogy szép, csak azt mondtam h normálisabb a többinél. de akkor ha ezt akarod hallani, igen szép. döntsd el..."
szóval letagadta.
meg ma nekemállt faterom, és szóvá tettem a paismnak h nemis szolt semmi, csak nekem mondja a magáét apámról, sose védene meg.
erre elkezdi "ez nemigaz, de akkor döntsd el eztis... ma is szoltam neki"
*vára nem szol neki semmit.
szóval ilyeneket csinál amit elmond azt fél óra után letagadja hogy az nem úgy volt, meg ő ilyet nem mondott, meg hogy döntsem el akkor.
már elegem van belőle
meg amikor mondom valamire az igazat, hogy pl. nem szólna be apámnak akkor egyből azzal áll nekem, h én mindent eldöntök meg ilyenek.
de igyvan, hát nemvagyok hülye.
szóval mond valamit először amit szerintme komolyan gondol, pl multkor mondta h megnéz az utcán nőket, mert nem vak. erre rá 2napra meg azt mondja hogy ő soha egy nőre se néz rá.
Hány éves vagy? Mert az alapján ahogy fogalmazol olyan 12-nek néznélek, de ha már pasid is van... Talán 15-16?
Mert látszik, hogy a probléma megoldó képességed a nullán van szóval egyértelmű, hogy világéletedben ki volt nyalva a s*gged és valószínűleg ez most is így van.
Nyisd ki a szád és mond el ha valakivel bajod van. Ne ide járj picsogni, hogy mindenki szemét, csak te vagy normális mert azzal semmi sincsen megoldva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!