Hogyan segítsek a páromnak?
hát mostmár megértem hogy rosszul esik neki. Max ti sem hívjátok meg a ti esküvőtökre. Tudom sovány vigasz.
Ha nem hívnak meg továbbra sem, az esküvő napjára tervezzétek a nyaralást, pár nap kikapcsolódást, mert ha együtt is laknak pokol lesz neki az a nap, végignézni a készülődést. stb..
Gondolom mivel a menyasszony nincs jóban a baráti társasággal, emiatt a vőlegény nem hívta meg őket.
Én innentől kezdve nem nevezném a barátomnak.
Ahogy írtad is, mindenki éli a saját életét.
Ilyenkor a régi emlékek elhalványodnak, az egykori barátság elveszítheti a jelentőségét.
Mellesleg nem vagytok a barát helyében, nem tudhatjátok, ő mit érez, gondol a kapcsolatotokról. Lehet, hogy számára már csak haverságot jelent. Vagy mindig is azt jelentett.
Azonkívül minden ember változik, lehet már a barát sem érezné olyan jól magát veletek, más irányba fejlődött.
Lehet, hogy a menyasszonyával együtt már több nálatok, és nem is illenétek egy társaságba.
Talán nem is akart beilleszkedni közétek az asszonyka, érezte, hogy ti totál más világ vagytok, nem vagytok egy szinten.
Ezt mondd el a párodnak, reméljük megérti, és idővel elfogadja, megnyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!