Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy segítsek a páromnak megérteni, hogy azzal, ha elköltözik a volt feleségétől, még nem jelenti azt is, hogy elhagyta a lányát?
Pedig DE : ha elköltözik otthonról, akkor igenis elhagyja a lányát!!!
Szerinted milyen apuka az, aki 2 hetente 1 órára látja a lányát?... Mit tud róla?!... SEMMIT!
Abban kellene segíteni a "párodnak", hogy maradjon szépen a családja és a lánya mellett!!!
Te meg lépj le gyorsan és keress magadnak egy független, nőtlen pasit, akit nem fogsz a kislányától elszakítani!
Elös: olvasd el a kérdést, ott arról van szó, hogy a VOLT feleségtöl költözzön el a kérdezö párja.
Az én értelmezésem szerint el vannak válva, de a lakást megosztva használják, és a férfi nem akar kiköltözni, mert attól tart, hogy az ex nem fogja lehetövé tenni, hogy továbbra is tudjon a lányával kapcsolatot tartani. Lehet, hogy nem jól értem, de nös emberröl szó sincs!
Semmit nem tehetsz és ne is tegyél,ugyanis ezt neki kell eldöntenie.Ha velük akar maradni,akkor neked nincs helyed ebben a hármasban.Ha viszont téged szeret téged akarna egyértelműen,akkor semmit nem kellene vele megértetned,mert veled élne.Ennyire egyszerű ez,nem vagy neki elég fontos,nem biztos a kapcsolatotokban.Normális emberek a válással nem a gyerekeiktől válnak el.Természetesen nem lehet ugyan olyan kapcsolata vele mint amíg ők egy család,de biztos vagy te abban,hogy nem a családjával szeretne maradni?
Szerintem szállj ki most az életéből,hogy el tudja dönteni mit akar hogyan tovább,ne akard befolyásolni.Hidd el annak nem lenne semmi értelme,mert ha a hatásodra döntene rosszul,téged gyűlölne meg később érte,és nem lenne tartós a ti kapcsolatotok sem.
"...Az én értelmezésem szerint el vannak válva, de a lakást megosztva használják, és a férfi nem akar kiköltözni, mert attól tart, hogy az ex nem fogja lehetövé tenni, hogy továbbra is tudjon a lányával kapcsolatot tartani..."
Honnan tudod, hogy a Kérdező pasijának milyenek a körülményei?!... Az is lehet, hogy 2 hónapja kavar a csajjal "válófélben-vagyunk" szöveggel és a csaj erre fel már "volt" feleséget emleget és azon töri a fejét, hogyan vegye rá pasit az elköltözésre...
Te kitalálhatsz sokféle verziót, nem biztos, hogy az a valóság!
A ma 22:21-es vagyok: ha valaki azt irja, hogy VOLT feleség, az magyarul azt jelenti, hogy már nem az.
A másik, hogy az, hogy ott lakik, az lehetséges, hogy azert mert közös a lakás. Rengeteg ilyen helyzetet ismerek: az elvált felek egy lakásban élnek, mert még nem lett eldöntve, hogy kinek mi jár a közösböl - a vagyonmegosztás a válás kimondása után még évekig húzodik, ezért egyik se megy el, mert nem akar mindent elvesziteni.
Szintén nagyon sok anya nem engedi a gyerekeinél, hogy tartsa az apával a kapcsolatot, mert igy akar a vol férjen bosszút állni. (Akkor is, ha a nö keresett uj kapcsolatot, és nem a férj okozta a házasság tönkremenését.)
A kérdezö olyat nem irt, hogy a párja házasságban él, nem ebböl kellene kiindulnia a többségnek.
Azt irtam, hogy az én értelmezésem szerint igy van - az se rosszabb vagy feltételezettebb, mint amit itt sokan összehordanak , hogy hagyja a párját a családjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!