Mit szólnátok, ha bejelentenétek a férjeteknek, hogy babát vártok, és ő így reagálna?
Helyrejon minden meglatod...
Megertelek,elkepzeltel egy szitut es nem ugy sult el mint a filmeken vagy ahogy apukadeknal,sajnos van ez igy.
Mikor en bejelentettem csak annyi volt a reakcio
"mar megint"?(elotte volt 4vetelesem)leultunk ettunk es ment az elet tovabb,2het kellet meg egy orvosi Uh kep hogy felfogja es a nyakamba boruljon.
A megcsalás nem változás, hiszen a szexuális izgalom, és annak levezetése állandó része a férfi életének.
Na de a kérdéshez: nagy sokk egy ilyen bejelentés, még ha tervezett is volt. Eljött a nagy pillanat, ahonnan nincs visszaút (kivéve, ha elvetélsz, vagy elveteted). Ha szeret és tényleg akar gyereket, akkor úgyis rendben lesz minden.
Illetve még félhet/megisjedhet az eljövendő dolgoktól, jó apa lesz-e, meg tudja-e teremteni a feltételeket a gyerek(ek)nek, te mennyire fogsz megváltozni, milyen lesz a gyerek...
Adj neki időt, és lásd be, hogy rossz döntés volt ez a teátrális bejelentés. Valószínűleg ő végig valami másra gondolt, nem a várandósságodra.
Előbb, utóbb meg kell beszélnetek, de szerintem ne te legyél az, aki megy utána.
Tartsd meg vele a 3 lépés távolságot, amíg ő nem nyit feléd.
Fontos a büszkeséged megtartása, SZERINTEM.
Ő menjen oda hozzád.
Ma még nem is beszéltetek?
Látom itt is megy a lepontozósdi.
Ez olyan gyerekes rosszindulat.
Válaszoltam a kérdésre, amit a kérdező kérdezett, erre lepontoznak.
Miért?
Mert nem ért velem egyet az illető?
És?
Mindenkinek mindenben egyet kell érteni?
Elég érdekes lenne a világ, ha így működne.
Akinek inge, vegye magára, és szégyellje el magát mélyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!