A tii pasitok/férjetek is szokott játszani? Felnőttek válaszát várom.
Az én párom nem játszott a gépen, hanem éjjel-nappal netezett. Én meg közben elpakoltam 2 platónyi fát a kertben, kifestettem a nagyapám házát. Ráment a szerelmünk. Együtt vagyunk még, sok minden változott, de még mindig bennem van az a csalódás, amit akkor éreztem, amikor rájöttem, hogy életem nagy szerelme egy töketlen alak. Nagyon nehezen tudtam újra férfiként nézni rá.
Azóta sokkal kevesebbet netezik, de A GÉP-nek éjjel-nappal mennie kell a torrent miatt, és ha már megy, persze mindig eléfeledkezik.
Mostanában társasjátékozni kezdtünk. De NEM A GÉP-en. Imádjuk mindketten! Végre ilyenkor újra együtt vagyunk, hatalmasakat nevetünk és a baráti körünk is kezd szélesedni, mert némelyik játék csakis sokan jó.
Számomra ez sokkal fontosabb, mint a mosogatás vagy hogy ragyogjon a ház. Végre valami, ami elvonta őt a virtuális világból.
Ettől függetlenül sajnos nem vagyok biztos benne, hogy sokáig bírom mellette már. 1 évnyi éjjel-nappali netezés meghozta a gyümölcsét: tele vagyok olyan lelki sebekkel amik a legváratlanabb pillanatokban kezdenek el sajogni és már nem tudom kezelni az érzéseimet. Sokszor csak sírnék napokon át. Ez az amit már nem fogok sokáig bírni, ennél még az egyedüllét is jobb. Nagy szerepe van a netnek abban, hogy idáig jutottunk. Bár lehet, hogy csak tünete volt egy sokkal nagyobb problémának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!