Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tii pasitok/férjetek is...

A tii pasitok/férjetek is szokott játszani? Felnőttek válaszát várom.

Figyelt kérdés
Számítógépen, PS-en? Nem zavar benneteket? Én már kezdem unni, hogy minden nap a lövöldözést kell hallgatni a lakásban...Általában akkor csinálja, ha épp más dolgom van( főzés, takarítás) de ha már nem is segít, akkor is csinálhatna kicsivel értelmesebb dolgot. Más pasi is játszik, vagy csak az enyém maradt így le? Majdnem 30 éves.
2011. jún. 12. 19:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

már nem játszik vele "kinőtte", mióta megszületett a fiúnk.

viszont a gyerekjátékok, kisautók, vonatok, hajajjj :D sőt, a homokozást is jobban élvezi mint a gyerek :D

mielőtt odaadjuk a gyereknek az új játékot, mindig kipróbálja :DDD szeretem nézni ahogy játszanak :)

2011. jún. 12. 19:37
 12/32 anonim ***** válasza:
77%
Faterom és nagybáttyám is szokott játszani, mindketten 40felett vannak.
2011. jún. 12. 19:38
 13/32 anonim ***** válasza:
77%
én nő létemre szoktam játszani, rendes pc-s játékokat. a párom is szokott. amíg nem megy a kapcsolat rovására illetve nem egész nap a gép előtt ül az ember addig szerintem ezzel nincs gond. mi mindeketten 30 felett vagyunk.
2011. jún. 12. 19:40
 14/32 anonim ***** válasza:

19:22 WIN!

próbáld ki ezt, működni fog

2011. jún. 12. 19:45
 15/32 anonim ***** válasza:
Ha nem adnál értelmetlen választ nem pontoznának le
2011. jún. 12. 19:45
 16/32 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem is szánalmas, hogy amíg a feleség takarít addig ő játszik. Emelje meg a fenekét és takarítson ő is, és ha nincs semmi tennivaló, na akkor felőlem játsszon, engem nem zavar :)
2011. jún. 12. 20:13
 17/32 anonim ***** válasza:
54%
igen...ő forma1-et nyom... 28 éves... hozzáteszem én is szeretek játszani a gépen...és többet is szoktam, mint a férjem :D
2011. jún. 12. 20:17
 18/32 anonim válasza:
69%
Lehet, hogy kicsit összeesküvés-elméletnek hangzik, de szerintem ez a sorkatonaság hiányának köszönhető. 19 éves leszek augusztusban, s kb. 13 éves koromtól fogva folyamatosan játszottam, egészen 17 éves koromig. Természetesen kizárólag lőttem, "henteltem" a népet. Csapatjáték volt, mivel saját klánt is alapítottunk néhány barátommal, s úgy éreztem, hogy ez igen, vezető lehetek! Volt egy kis bevetés hangulata a dolognak. Ma pedig olyan szinten ellentéte vagyok annak az énemnek, hogy állandóan kint lennék a szabadban legszívesebben (ennek hatására gondolkoztam erdész szakmán is, pedig az összes tanárom szerint professzor lehetnék). Két év sorkatonaságot nagyon szívesen bevállalnék, hogy igazi férfiként térhessek vissza a "halandók" közé. Ehelyett maradt a virtuális világ, a virtuális gyilkolás. A paintball és az airsoft drága. Lőtér a közelben nincs, mint ahogy éles fegyverünk sem. A nyári pénzemből egy íjra fáj a fogam. Mindezek mellett imádom a gyerekeket és én is nagyon szeretek játszani... Fura.
2011. jún. 12. 20:17
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

"Ehelyett maradt a virtuális világ, a virtuális gyilkolás"

Ez csak annyit jelent, hogy degenerált vagy!

Tessék egy újabb kiváló példa azoknak, akik lepontoztak!

2011. jún. 12. 20:25
 20/32 anonim válasza:
Degenerált az, aki ide jön leoltani és verni a mellét, hogy igaza volt. Az igazán okos és bölcs emberek megtartanák maguknak az effajta véleményt, te kiváló! Nem zavar, hogy az interneten, arc nélküli embereknek próbálsz bizonyítani?
2011. jún. 12. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!