Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tii pasitok/férjetek is...

A tii pasitok/férjetek is szokott játszani? Felnőttek válaszát várom.

Figyelt kérdés
Számítógépen, PS-en? Nem zavar benneteket? Én már kezdem unni, hogy minden nap a lövöldözést kell hallgatni a lakásban...Általában akkor csinálja, ha épp más dolgom van( főzés, takarítás) de ha már nem is segít, akkor is csinálhatna kicsivel értelmesebb dolgot. Más pasi is játszik, vagy csak az enyém maradt így le? Majdnem 30 éves.
2011. jún. 12. 19:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

22 éves kora óta vagyok vele, most 27 és még mindig szeret játszani a gépen. Esténként kaland játékkal játszik, hétvégén bejön egy-két lövöldözős neki is, bár az értelmetlen gyilkolósat nem szereti.

Én is szoktam játszani, a Sims a mániám. :D

Szerintem normális, mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás, ők ebben lelik örömüket, tegyék csak.

2011. jún. 12. 21:11
 22/32 anonim ***** válasza:

Játszik néha. De olyan esetekben mikor együtt vagyunk vagy van valamilyen KÖZÖS program van, szóba se jön. Ha mégis szóba jönne addig zsükütölök ameddig abbahagyja:D

Mondtam is neki, hogy ha egyszer gyerekünk születik amiatt nem aggódok, hogy nem lesz neki játszótársa, imádja a kicsi kocsikat, legókat...Szerintem míg nincs túlzásba véve nem gond...

21-L

2011. jún. 12. 21:40
 23/32 anonim ***** válasza:
Az én férjem is játszik, engem egyáltalán nem zavar. Mellette segit is nekem, foglalkozik velem és a gyerekeinkkel is. Nem iszik, nem cigizik, nem nőzik, ennyi jár neki is. Mindig meg is kérdezi, hogy nem zavar-e. Ha van szabadidőm én is játszom, vagy olvasom. Én sem cigizem, nem iszom, nem pasizom.
2011. jún. 12. 21:41
 24/32 anonim ***** válasza:

nálunk én játszom :D párom 30, ő már nem nagyon, de régen sokat tolta. nálam a lövöldözés a favorit, ha ideges vagyok, mindig elindítok egy quake arenat, régen kalandjátékoztam, máskor meg hidden objectezek éjszakákon át.

párom apja viszont 50 múlt, ő otthon csak az xbox előtt ül, de inkább minthogy pipiket hajkurásszon vagy igyon, nem?

(suül9napomra én is xboxot szeretnék :P9

28/l

2011. jún. 12. 22:37
 25/32 anonim ***** válasza:

*szülinapomra, bocsi :)

az mondjuk tényleg suttyóság ha akkor játszik valaki míg a másik megszakad a házimunkában, be kell segíteni, akkor hamarabb végeznek, és utána lehet együtt hentelni :)))

2011. jún. 12. 22:38
 26/32 anonim ***** válasza:
sieg heil
2011. jún. 12. 22:40
 27/32 anonim ***** válasza:

Szokott. De nem zavar, mert én is szoktam vele néhány menetet. :)

Apám is rákapott pár éve egy-két dologra (most 54 éves), nem túl sűrűn csinálta, de akkor leült mellé anyám és volt, hogy együtt játszottak egy órácskát, ha nem volt más dolguk, fáradtak voltak és pihenni akartak. :D

19/L

2011. jún. 12. 23:23
 28/32 anonim ***** válasza:
A férjem soha nem játszik,én viszont rendszeresen,valószínüleg soha nem fogok kinőni ebből.30/N
2011. jún. 13. 06:46
 29/32 anonim ***** válasza:

Bárcsak ilyen feleségem lenne majd nekem is mint az utóbbi hozzászólóknak (ahol az asszony (is) játszik) :D

15/F

2011. jún. 13. 08:15
 30/32 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám szokott tetriszezni, és aannak a zenéje is folyton áthallatszik :D... idővel meg lehet szokni. Egyébként inkább itt vezesse le a felgyülemlett enegriát, mint máshol... neki ez a hobbija (és lássuk be, a lehtöbb hobbi nem túlzottan értelmes... a bélyeggyűjtésnek mi az igazi értelme? nem azért, nagy bélyeggyájtő vagyok én is :D). Ez nem érettség kérdése. Ugyanúgy, ahogy én sem leszek attól gyerekes meg éretlen, hogy meséket nézek néha a tévében maholnap 22 éves fejjel :D.
2011. jún. 13. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!