A házimunka kizárólag a nők privilégiuma?
Namégegyszer:
Vannak munkák, amihez előjogom van, más munkákhoz a férjemnek van előjoga - de ha a jogosult átengedi - úgy belekontárkodunk a másik dolgába néha.
Ugyan már, miért is lenne a nők "privilágiuma"?
Ez badarság.
Nálunk a férjem van Gyesen, még egy évig a kétéves lányunkkal. Jobban kerestem/keresek, mint ő, szükségünk volt arra +40ezerre.
Először persze nehéz volt. A gyerekkel foglalkozott, de cserébe mocskos volt a ház.
mára már "köténnyel a derekán nokedlit szaggat." hogy egy előbbi válaszadót idézzek.
Sajnos nem mindegy, hogy 140E vagy 180E folyik be havonta!
Bölcsi nincs a környékünkön.
"En lany vagyok en fozok, en mosok takaritok gyerekeket nevelek! Ez az en dolgom! Dolgozom is igaz mert sajnos a mai rendszerbe mindket felnek kell dolgozni, hogy valami keruljon az asztalra! "
OK. ÉS a párod mit csinál? CSAK dolgozik? Este meg várja a főtt kaját a tiszta lakásban?
Szerintem egyáltalán nem. Nálunk például megvan, hogy mi az amit a párom végez el, és mi az amit én. Egyenjogúság van, akkor nyugodtan kivehetik a részüket a férfiak is a házi munkából.
18L
Sajnos igen.
Én próbáltam, hogy osszuk meg a házimunkát, de ő mindig ráhagyta, elhalasztotta, kibújt a feladat alól.
Úgyhogy, amikor már nem bírtam nézni a koszt, akkor megcsináltam én.
A párom azt mondja, neki jó minden, ahogy van, de én nem tudok koszban és rumliban élni, úgyhogy kénytelen vagyok csinálni. Ha tetszik, ha nem.
De nagyon tudnék értékelni egy házias férfit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!