Nem én örülnék annak, ha ezt a kedvezményes ingyér munkát inkább a férfiak csinálnák:)
Én inkább elmegyek jó pénzért dolgozni:)
2011. jún. 10. 20:00
2/29 anonim válasza:
Mindenkinél máshogyan szokás. Engem nem zavar, örülök, ha gondoskodhatom a családomról. A mai világban a házimunka már nem olyan megerőltető,ott van a mosógép, a szárítógép, mosogatógép. Csak bele kell pakolni és megnyomni a gombot. Ehhez sok is egy ember, nem kell kettő.
A felmosás és söprögetés minden napos, de ez kb. 20 perc.
2011. jún. 10. 20:04
3/29 anonim válasza:
Nem az, de a privilegium szo hogy illik ide? Azt jelenti, hogy kivaltsag, igy azt jelentene a mondat, hogy a nok nem engedik a ferfiakat hazimunkat vegezni.
2011. jún. 10. 20:05
4/29 anonim válasza:
Hát azért nem minden családban van mosogatógép! És napi 10-12 óra munka mellett nem biztos hogy van kedvem sepregetni, felmosni. Sőt ott a főzés is.
Nálunk szerencsére munkamegosztás van. Felváltva mosogatunk, mindketten takaritunk. A főzés marad legtöbbször rám, de mivel szeretek főzni ez nem teher.
2011. jún. 10. 20:06
5/29 anonim válasza:
nem.
2011. jún. 10. 20:08
6/29 anonim válasza:
Először is nem nevezném privilégiumnak, mert nem igazán felemelő vagy kiváltságos dolog.:) Bár van olyan, aki házitündér típus és szereti a házimunkát. Én nem, mindent utálok, és mivel úgy gondolom, hogy a párommal mindketten dolgozni fogunk, ezért az otthoni teendőket is megosztjuk. Pl főzésbe is be lehet segíteni, mondjuk amíg én készítem a húst, ő megpucolja a krumplit, vagy amíg én főzök, ő megterít, vagy utána elmosogat, vagy fordítva. Szóval így közösen, szerintem így még szórakoztató is, lehet beszélgetni közben, meg gyorsabban kész is van. Takarítás ugyanúgy megosztásban.
2011. jún. 10. 20:48
7/29 anonim válasza:
Nálunk nem, sőt, a párom imád takarítani, néha az idegeimre is megy a takarítás-tisztaság mániájával, férfi létére. Viszont én főzök és én vasalok...de ha épp elfoglalt vagyok megteszi azt is, szóval mi nagyjából osztozunk a dolgon:)
2011. jún. 10. 20:56
8/29 anonim válasza:
Nálunk mindketten csináljuk a házimunkát.
2011. jún. 10. 20:58
9/29 anonim válasza:
Mi is mindketten csinaljuk. Milyen jo az amikor tulorazok es a parom finom vacsival var otthon. :) L/30 parom F/29
2011. jún. 10. 21:13
10/29 anonim válasza:
A háziasszonyok nem érzik az iróniát?
Egyébként ahány ház, annyi szokás. Ahol a nő magára vállalja a dolgot, ott az ő dolga lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!