Miért nézik le a nőket a férfiak? Miért hiszik azt, hogy ők sokkal okosabbak, a nőnek csak szépnek kell lennie stb?
25 éves vagyok, és azok alapján amiket itt olvastam el kell hogy mondjam , hogy az apám szexista, és engem is hímsovinisztának nevelt.
Folyton mondogatta, hogy a férfiak erősebbek a nőknél, ez mindig is így volt és így lesz.
Éppen ezért nekem, mint férfinak mindenben segíteni kell a nőknek, anyámnak, hugaimnak. Ezért minden héten segítettem takarítani, mosogatni, hogy anyám ne egyedül csinálja.
Mivel a nők gyengébbek, ezért nekem kell megvédeni, és mivel én erősebb vagyok, sosem verekedhetek egy lánnyal, nem emelhetek rá kezet.
Mivel ők tudnak szülni, ezért nekem keményen kell dolgoznom, hogy ha majd a feleségem úgy gondolja hogy szeretne otthon maradni és a gyerekkel foglalkozni, akkor el tudjam tartani.
nem is próbálta tagadni hogy a férfiak erősebbek, sőt gyakran mondogatta, főleg ha verekedtünk a tesómmal - amit mindig ő kezdett de főleg én kaptam érte büntetést mert erősebb vagyok.
Igen, apám már csak ilyen volt, és én is ilyen vagyok, nem hiszek az egyformaságban, maradok ilyen régimódi, csak van olyan nő aki hasonlóan gondolkodik.
túl sok nőt láttam aki csak a pénzre hajtott.
persze vannak kivételek csakhogy suliban így volt. 17 éves csaj 30 éves pasival jár meg hasonlók.
Nekem ebben a témában ez a kedvencem, sok igazság van benne.
"14 éves voltam, és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm...
16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevő részét egy szenvedélyes nő mellett töltöm el...
A főiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl emocionálisnak bizonyult. Olyan volt, mint egy királynő egy jól megírt drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetőzött. Elhatároztam, hogy egy olyan nőre van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem...
25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta őt lázba. Az életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van szüksegem...
28 évesen találkoztam egy izgalmas nővel, de nem tudtam lépést tartani vele. Egyik dologból a másikba kapott, soha sem állapodott meg semmi mellett. Zabolátlanul művelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak. Azt gondoltam, hogy egy ambíciózus hölgy jót fog nekem tenni...
31 éves koromban rátaláltam erre a nőre. Ő valóban a földön járt. Összeházasodtunk. Olyan ambíciózus volt, hogy elvált tőlem és mindenemet elvitte...
Most 40 éves vagyok és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam. Egészen egyszerűen egy olyan nőt keresek, akinek jó nagy mellei vannak..."
Egy férfi nem nézi le a nőket és nem tartja butábbnak, csak egy besérült, sikertelen, boldogtalan pasi, aki képtelen megtalálni a helyét az életben és valakit bántania kell.
László/34
Kedves kérdező!
Te egy beképzelt p*csa vagy, teljesen érthető, hogy a férfiakat szidod, ekkora egóval én sem tudnálak elviselni, akármilyen "gyönyörű és világ legokosabb" nője vagy. A "szép is vagyok, csinos is és mindig is az fogok maradni" megjegyzésed pedig felettébb nevetséges volt, ezt te sem gondolhatod komolyan!
Kérdésre válaszolva, te is leírtad, hogy ebből meg abból milyen jó vagy, amikből ÁLTALÁBAN FÉRFIAK SZOKTAK JOBBAN TELJESÍTENI. Na most akkor mi is a kérdésed? Te magad írtad, hogy a férfiak, alapjába véve okosabbak, mint a nők. Nem vagyok hímsovinisztia, nem a nők gyalázása a célom ezzel egyáltalán, ugyanis annyitól, hogy ezt állítom, egy cseppet sem nézem le a nőket. Nem értem, miért hiszitek ti nők azt, hogy annyitól, hogy egy férfi ezt mondja, lenéz titeket. Egyáltalán nem, tisztelem becsülöm a nőket, mert rengeteg dolog van, amiben sokkal jobbak, mint a férfiak. De ne hazudjatok már magatoknak! Egy kicsit gondolkozzatok már úgy, hogy nincs ott a "női büszkeségetek"! Általánosságban a férfiak OKOSABBAK, mint a nők, ez mindig is így volt (és most tudom, jönnétek az elnyomással), így van jelenleg is, és így is lesz. Manapság ugyanannyi joga van egy nőnek tanulni, mint egy férfinak, tanulnak is, egyetemeken ott a sok nő. DE, ha megnézitek, hogy a tudósok, akik tényleg alkotnak is valami újat, nemcsak elvégzik az egyetemet, és szereznek egy jó állást, igen nagy többséggel férfiak. Ez mégis miért van? Másrészt, édesanyám tanító nő, ő is mondja, hogy alsós korukban látja a gyerekeken, hogy a fiúk okosabbak, mint a lányok, ésszerűbben gondolkodnak stb, ez az eredményeken később már nem annyira látszik, köszönhetően annak, hogy a fiúk, valljuk be, sokkal lustábbak, mint a lányok. Ez az oka annak is, hogy mekkora a százalékos arány manapság az egyetemeken. Remélem, észrevettétek, ezt édesanyámtól tudom, szerencsére vannak még, akik e kijelentés hallatán nem változnak át feminista agresszív boszivá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!