Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik le a nőket a...

Miért nézik le a nőket a férfiak? Miért hiszik azt, hogy ők sokkal okosabbak, a nőnek csak szépnek kell lennie stb?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 A kérdező kommentje:
Jómagam sem értek egyet azzal, hogy a férfiak okosabbak lennének. Én ráadásul rengeteg országos versenyt nyertem bológiából, kémiából és matematikából is, ez utóbbiból pedig inkább a férfiak szoktak jobban teljesíteni. Na látjátok, pasik? Nem csak ti lehettek okosak, és én be is bizonyítottam és bizonyítani fogom életem hátralévő részében!
2011. jún. 7. 17:49
 32/89 anonim ***** válasza:
20%

te magad mondtad: "általában férfiak nyerik"

akkor mi a kérdés? Hisz te is tudod a választ

2011. jún. 7. 17:50
 33/89 A kérdező kommentje:

A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:48

Ezt miből gondolod???

Talán az lehet az alapja, hogy egy elbűvölő nőnek nem kell tanulnia, annak elég jól férjhezmenni és ettől elégedett. Egy csúnya nő kompenzálni akar a tudásával, ha már nem lehet szép. Ez igaz, DE miért ne lehetne egy nő szép is és okos is? Nem akarok kérkedni, de én tényleg nagyon okos is vagyok, orvoskutató szeretnék lenni, de nagyon hiú is: szép is vagyok, csinos is és mindig is az fogok maradni, egy pattanás nincs rajtam, körülrajongnak a fiúk, és van egy pár hozzám hasonló barátnőm is.

Úgyhogy nagyon rosszul gondolkodsz! Ilyen alapon mondhatnám én is, hogy kétféle pasi van:

1. aki jó testű, izmos, jóképű de hülye

2. aki vézna/kövér, de okos (üzletember, politikus)

2011. jún. 7. 17:53
 34/89 anonim ***** válasza:
93%

Nincs nő és férfi, egy ember vagy okos vagy nem, vagy szép vagy nem. Mondhatnám ennyi erővel, a nők szebbek mint a férfiak, vagy a férfiak szebbek, mint a nők, jó nagy hülyeség lenne.

Valóban számos tanulmány van arra, hogy a nők miért nem töltenek be magasabb pozíciókat, erre igen egyszerű a válasz, nem azért, mert hülyék, hanem egy nő a munkakeresésnél bizonyos helyeken, pont az ilyen ostoba megítélés miatt hátránnyal indul, arról nem is beszélve, ha családja, gyermeke van még inkább nem szimpatizálnak a felvételével, mert sokat kieshet a munkából. A legtöbb országban már számos törvény van arra, hogy a nőket sújtó diszkriminációt csökkentsék.

Másik meg szintén kimutatták a női agy és a férfi agy eltérő felépítését, míg a férfiak elsősorban reál beállítottságúak, addig a nők a humán jellegű, kreativitást igénylő feladatokra fogékonyabbak, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne olyan akár férfi, akár nő, akire pont az ellenkezője igaz, sőt azt sem jelenti, hogy csak azt lehetne okosnak tekinteni, aki az egyikben jó.

Ráadásul az én személyes véleményem az, hogy a média nőket lejárató hadjáratának is köszönhető, hogy a nőket a címlapon pózoló, agya nincs, cicababákkal azonosítják, innentől kezdve nekik eszük nem lehet...

2011. jún. 7. 18:01
 35/89 anonim ***** válasza:
32%

Van benne valami, ugyebár a nők a humoros férfiakat szeretik mert a humor az intelligencia jele.

A nőknek erre nincs szükségük, ezért is ritka a humorista nő, és azok is "férfiasabbak" az átlagnőhöz képest.

2011. jún. 7. 18:36
 36/89 anonim ***** válasza:
30%
Persze ez nem jelent lenézést.
2011. jún. 7. 18:38
 37/89 anonim ***** válasza:
86%

Az igazi férfiak nem nézik le a nőket. Mert nem érzik veszélyeztetve az egojukat, az önbecsülésüket, a férfiasságukat attól, ha egy nő okos, vagy okosabb náluk.

Ebből következik, hogy aki lenézi a nőket, az nem igazi férfi.

És egy nem férfiatlan pasira pedig egy igazi nő nem fog tudni felnézni.

Ez van.

2011. jún. 7. 20:30
 38/89 anonim ***** válasza:
25%

"Én ráadásul rengeteg országos versenyt nyertem bológiából, kémiából és matematikából is, ez utóbbiból pedig inkább a férfiak szoktak jobban teljesíteni."

Lány vagyok, de itt valami azért sántít, gondolom versenyneveket nem akarsz mondani.

2011. jún. 7. 21:20
 39/89 A kérdező kommentje:

A kis hitetlen XD

BIOLÓGIA:

-Avram Hershko biokémiai verseny 1. helyezés

-Curie környezetvédelmi verseny 1. helyezés

-OKTV 3. helyezés

-elsősegélynyújtási verseny 2. helyezés

KÉMIA:

-Curie kémiaverseny 1. helyezés

-OKTV 2. helyezés

-Delta kémia csapatverseny 2. helyezés

MATEMATIKA:

-Bereznai Gyula matematikaverseny 1. hely

-Curie matekverseny 1. hely

-Ambrózy matekverseny 2. hely

+angol felsőfokú nyelvvizsga

német és francia középfokú nyelvvizsga

és ezt 17 évesen!

2011. jún. 7. 22:10
 40/89 anonim ***** válasza:
44%
Azta! Te aztán tényleg egy zseni lehetsz! És sokat tanulsz? Biztos nem lehet könnyű :O
2011. jún. 7. 22:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!