Miért nézik le a nőket a férfiak? Miért hiszik azt, hogy ők sokkal okosabbak, a nőnek csak szépnek kell lennie stb?
Órára nem tanulok, az rámragad :D
De van szorgalmam, amit a versenyen elért eredményeimmel mutatom meg. És köszönöm a dícséretet :)
ma 21:20
Igen, valami tényleg sántít. Nálad a rosszindulat. Na, az sántít. :D
Ugyan már csajok! Hát nem vagytok ti hülyék! XD
Vegyük példaképpen doktor szöszit! Ő olyan értelemben okos, hogy jól tanul. Más értelemben pedig sík hülye.
-Bereznai Gyula matematikaverseny 1. hely
-Curie matekverseny 1. hely
-Ambrózy matekverseny 2. hely
És színvonalas versenyeken is indulsz?
"a nők vagy csúnyák/vagy szépek és buták./Vagy ha szépek és okosak is egyben,/NEM ÁLLNAK SZÓBA VELEM."
Na ilyen pasik írnak ide.
Én nő vagyok és az, hogy valaki mennyire eszes nem a nemétől függ. De vitathatatlan, hogy a legtöbb férfinak jó humorérzéke van, amiben mi nők nem nagyon jeleskedünk(tisztelet a kivételnek). A nők viszont erősebbek, no nem fizikailag, hanem lelkileg több mindent kibírnak.
Amúgy nő létemre a férfi gondolkodásmód jobban tetszik, de tény, hogy vannak nagyon okos nők is:)
De ha választhatnék akkor férfi agyat választanék:)Pedig diplomáim vannak, vezető beosztásban dolgozom, a férjem fele annyit nem dolgozik mint én, sokkal kisebb a felelőssége is, mégis imádom azt a jó humorát!!!!!Ezt azért irigylem a férfiaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!