Mit tennétek ha be "emósodna" a gyereketek?
Figyelt kérdés
Nem küszködök ilyen problémával, csak érdekel, milyen vélemények vannak.2009. márc. 18. 16:36
31/36 anonim válasza:
"tiltották, megtörték, elnyomták, megverték, stb." --> akivel ilyen történik az nem fogja megváltoztatni a véleményét... "csakazértsem"
32/36 anonim válasza:
Nem tudom, nem örülnék, az biztos! Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz pár év múlva... Ezek a mai fiatalok, hamarabb érnek, mint mi, korombeliek.
33/36 anonim válasza:
elmagyaraznam neki h allnak a dolgok de ha valami furcsat eszlelek rajta akkor koltozzon el. Mar ideje volna mert 20 eves
34/36 anonim válasza:
Katonaiskola- amíg tanköteles.
35/36 anonim válasza:
Szerintem nevelés kérdése... Én pl nem mernék úgy kinézni mint egy emos, mert szerintem apám kivágna a kutya mellé..^^ 16/L
36/36 anonim válasza:
én 13 éves vagyok, anyám amikor egyszer meglátta véletlen a karomat, nem volt messze töle, h kibasszon az utcára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!