Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet megérteni, ha...

Miért nem lehet megérteni, ha vki nem bírja a huzatot meg a légkondit?

Figyelt kérdés
Rettegve vártam a nyarat,mert megint ez a probléma. Anyuék munkahelyén senki nem engedi levenni a légkondit,abban kell ülni 8-10 órát,hiába öltözik fel,akkor meg leizzad és arra fújatják,volt már lábon hordott tüdőgyulladása,ami nem játék,nem bír az izületeivel,mindene fáj,már lassan táppénzre kell mennie,mert munkaképtelenné teszik,sírva megy be dolgozni,mert nem értik meg,hogy nem bírja,maga a főnök tekeri le azt az átkozott légkondit 20 fokra,amiben tavasszal még kiskabátot hordott! Nekem meg a vonaton meg a buszon húzzák a szájukat,ha megkérem,hogy csukjuk be az ablakot,mert huzat van. Igy is kimaradt egy vizsgám,mert belázasodtam,begyulladt a fülem,szemem,torkom,mi a jóbüdös francért nem lehet már ezt tolerálni?
2011. máj. 31. 12:08
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
83%

Nálad nagyobb idióta nem kell.

Ha anyád emiatt fogja magát leszázalékoltatni, akkor már eleve más baja is volt, amit a légkondi kihozott.És ha más meg agyvérzést kap a melegtől, akkor azt a családot meg ti fogjátok eltartani???Könnyebb felöltözni, mint levetkőzni, ez igaz!

2011. máj. 31. 13:33
 32/49 anonim ***** válasza:
50%
A többség akkor lesz rosszul a melegben, amikor kimegy a 18 fokból a 34-be. Na AZT tényleg nem csoda, ha nem bírják az erei.
2011. máj. 31. 13:35
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert 18 fokra van állítva egy klíma, még nem biztos, hogy annyi is van a helységben!
2011. máj. 31. 13:40
 34/49 anonim ***** válasza:
92%

Már ne is haragudj, de nem vagy valami egyszerű eset te sem, sőt az is lehet, hogy az anyukád sem:

"Szólt már,és még csak nem is válaszoltak neki. Másnap a főnök pofátlanul odaszólt neki,mikor kabátban ült,hogy csak nem fázol? Ezek nem is emberek,hanem vadállatok."

Nem lehet, hogy a stílussal van a baj? Amilyen kommenteket írsz, simán el tudom képzelni, főleg rólad. Ne idiótázz már le senkit, légy szíves!

Ha anyukáddal nem kommunikálnak, akkor itt nem csak a klíma a gond. Ezen is el lehetne ám gondolkozni.

2011. máj. 31. 13:46
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy működik náluk a légkondi de anyuéknál úgy állították be az ültetési rendet, hogy akit zavar a légkondi huzata az van legmesszebb a rendszertől, akit meg nem zavar az beül a cucc mellé. Esetleg egy ilyen megoldás is felmerülhetne benn, hátha. Anyu is utálja, mert fáj mindene így ő van legmesszebb, így is érzi azért, de sokkal kevésbé fáj mindene.
2011. máj. 31. 14:02
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

*12:14 egy fejfájás azért nem ugyanaz, mint a sorozatos ízületi gyulladás, meg a tüdőgyulladás.

Tényleg nem. Az izületi gyulladás meg a tüdőgyulladás ellen fel lehet öltözni, a fejemet viszont nem tudom levenni. Hiába vettem be egy marék gyógyszert, nem múlik. Nem tudok koncentrálni, nem halad a munkám, amit halad, abban hibák vannak, és otthon is csak fekszem. Ennél talán kisebb kényelmetlenség, ha a másik felvesz egy pulóvert, netán egy garbót. Nem is kell magával cipelnie, bent lehet hagyni az irodában.

Nem akarok én 18 fokot, a 24-25 is megfelelne. És a kollégáknak is jobb lenne, ha nem a fejfájásommal lennék elfoglalva 2 napja. Ez egy kicsi szoba, levegőtlen, kis ablakkal. Ha normális lenne, nem is kéne még hűteni, mert nincs olyan meleg kint. Bent viszont kb. mint egy fóliasátorban, csak a páratartalom kisebb.

2011. máj. 31. 14:15
 37/49 anonim ***** válasza:
82%

*Másnap a főnök pofátlanul odaszólt neki,mikor kabátban ült,hogy csak nem fázol?

Szerintem nem volt pofátlan, csak udvarisan érdeklődő. Na ekkor kellett volna normális hangnemben előadni a problémáját, miszerint nincs kifogása a légkondi ellen, csak ne 18 fok legyen, hanem 24.

2011. máj. 31. 14:17
 38/49 anonim ***** válasza:
88%

"*12:14 egy fejfájás azért nem ugyanaz, mint a sorozatos ízületi gyulladás, meg a tüdőgyulladás.

Tényleg nem. Az izületi gyulladás meg a tüdőgyulladás ellen fel lehet öltözni, a fejemet viszont nem tudom levenni. Hiába vettem be egy marék gyógyszert, nem múlik. Nem tudok koncentrálni, nem halad a munkám, amit halad, abban hibák vannak, és otthon is csak fekszem. Ennél talán kisebb kényelmetlenség, ha a másik felvesz egy pulóvert, netán egy garbót. Nem is kell magával cipelnie, bent lehet hagyni az irodában. "

Ebben igazad van, bocs.

2011. máj. 31. 14:45
 39/49 anonim ***** válasza:
55%
14:15, ez igaz, de a 24-25 fok meg a 18 közt azért súlyos különbség van asszem.
2011. máj. 31. 15:00
 40/49 anonim ***** válasza:
46%

én anno egyszer majdnem ölre mentem egy kollegámmal, mert az a hiányos agyú, 15 fokra csavarta a légkondit, mikor kint 35 volt. én persze egy szál kis pólóban meg rövid nadrágban és szandálban voltam.

elmagyaráztam neki, hogy nincs kedvem miatta halálra fagyni. kiegyeztünk a 22 fokban, de mikor lementem dohányozni, azt hittem ott olvadok el a napon...

szerintem akármilyen idő van, tartani kéne a 23-26 fokot, ebben még kisebb nyári ruhában sem fázik meg az ember.

a másik kedvenc melóhelyem egy alagsori iroda volt. nyáron be kellett kapcsolni fűtést, mert kint hiába volt 35 fok, bent még a 20at se érte el a hőmérséklet. pulcsiban és zokni-szandál kombóban ültem benn...

2011. máj. 31. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!