Miért nem lehet megérteni, ha vki nem bírja a huzatot meg a légkondit?
Nálad nagyobb idióta nem kell.
Ha anyád emiatt fogja magát leszázalékoltatni, akkor már eleve más baja is volt, amit a légkondi kihozott.És ha más meg agyvérzést kap a melegtől, akkor azt a családot meg ti fogjátok eltartani???Könnyebb felöltözni, mint levetkőzni, ez igaz!
Már ne is haragudj, de nem vagy valami egyszerű eset te sem, sőt az is lehet, hogy az anyukád sem:
"Szólt már,és még csak nem is válaszoltak neki. Másnap a főnök pofátlanul odaszólt neki,mikor kabátban ült,hogy csak nem fázol? Ezek nem is emberek,hanem vadállatok."
Nem lehet, hogy a stílussal van a baj? Amilyen kommenteket írsz, simán el tudom képzelni, főleg rólad. Ne idiótázz már le senkit, légy szíves!
Ha anyukáddal nem kommunikálnak, akkor itt nem csak a klíma a gond. Ezen is el lehetne ám gondolkozni.
*12:14 egy fejfájás azért nem ugyanaz, mint a sorozatos ízületi gyulladás, meg a tüdőgyulladás.
Tényleg nem. Az izületi gyulladás meg a tüdőgyulladás ellen fel lehet öltözni, a fejemet viszont nem tudom levenni. Hiába vettem be egy marék gyógyszert, nem múlik. Nem tudok koncentrálni, nem halad a munkám, amit halad, abban hibák vannak, és otthon is csak fekszem. Ennél talán kisebb kényelmetlenség, ha a másik felvesz egy pulóvert, netán egy garbót. Nem is kell magával cipelnie, bent lehet hagyni az irodában.
Nem akarok én 18 fokot, a 24-25 is megfelelne. És a kollégáknak is jobb lenne, ha nem a fejfájásommal lennék elfoglalva 2 napja. Ez egy kicsi szoba, levegőtlen, kis ablakkal. Ha normális lenne, nem is kéne még hűteni, mert nincs olyan meleg kint. Bent viszont kb. mint egy fóliasátorban, csak a páratartalom kisebb.
*Másnap a főnök pofátlanul odaszólt neki,mikor kabátban ült,hogy csak nem fázol?
Szerintem nem volt pofátlan, csak udvarisan érdeklődő. Na ekkor kellett volna normális hangnemben előadni a problémáját, miszerint nincs kifogása a légkondi ellen, csak ne 18 fok legyen, hanem 24.
"*12:14 egy fejfájás azért nem ugyanaz, mint a sorozatos ízületi gyulladás, meg a tüdőgyulladás.
Tényleg nem. Az izületi gyulladás meg a tüdőgyulladás ellen fel lehet öltözni, a fejemet viszont nem tudom levenni. Hiába vettem be egy marék gyógyszert, nem múlik. Nem tudok koncentrálni, nem halad a munkám, amit halad, abban hibák vannak, és otthon is csak fekszem. Ennél talán kisebb kényelmetlenség, ha a másik felvesz egy pulóvert, netán egy garbót. Nem is kell magával cipelnie, bent lehet hagyni az irodában. "
Ebben igazad van, bocs.
én anno egyszer majdnem ölre mentem egy kollegámmal, mert az a hiányos agyú, 15 fokra csavarta a légkondit, mikor kint 35 volt. én persze egy szál kis pólóban meg rövid nadrágban és szandálban voltam.
elmagyaráztam neki, hogy nincs kedvem miatta halálra fagyni. kiegyeztünk a 22 fokban, de mikor lementem dohányozni, azt hittem ott olvadok el a napon...
szerintem akármilyen idő van, tartani kéne a 23-26 fokot, ebben még kisebb nyári ruhában sem fázik meg az ember.
a másik kedvenc melóhelyem egy alagsori iroda volt. nyáron be kellett kapcsolni fűtést, mert kint hiába volt 35 fok, bent még a 20at se érte el a hőmérséklet. pulcsiban és zokni-szandál kombóban ültem benn...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!