Miért nem lehet megérteni, ha vki nem bírja a huzatot meg a légkondit?
Ebben a vitában, még maga bölcs Salamon se tudna, helyes döntést hozni. Van aki nem bírja a hideget, valaki nem bírja a meleget. És mindig a kisebbségnek kell alkalmazkodni a többséghez. Ha anyukád munkahelyén, az emberek többsége a melegtől van rosszul akkor anyukádnak kell alkalmazkodni. Vigyen magával, egy plusz pulcsit, melegebb zoknit stb. Amit majd fel vesz, ha fázik.
Én azok közé tartozom akik a fülledt meleget bírják nehezen, nyáron buszozni számomra kínszenvedés. De természetesen az sem normális, hogy 18 fok legyen bent mikor kint tombol a nyár. De ha 20-22 fok van azt már ki lehet bírni egy fázósnak is.
hát igen, a többség dönt. Mondjuk ha kártérítésre bepereli a főnököt, akkor majd feljebb veszi a klímát :)
Én sem bírom a huzatot meg a klímát. Van aki viszont csak ezt szereti. Egy megoldás van, olyan szobába kell rakni azt aki nem bírja, ahol nem megy. Más melóhely nincs?
Én sem bírom a hatalmas meleget, sőt a nyarat egész egyszerűen kihagynám. :D Viszont a huzattól, légkonditól meg begyullad a szemem, az arcüregem, a fogaim (pedig mind ép, egészséges), olyan szinten fáj a fejem, hogy hányok...
A full melegben meg az ájulás kerülget. Jelenleg egy csarnokban dolgozom, ahol a mostani 24-28 fokos külső hőmérséklet mellett is már 37 fok van, és ez csak rosszabb lesz. Szerencsére a vezetőség tudja mennyire szenvedünk, így biztosítanak ventilátorokat, ha szeretnénk legalább némileg járatni tudjuk a levegőt, de mint mondottam volt, én attól meg rosszul vagyok. Mi úgy oldottuk meg, mivel 2 emberre jár egy ventilátor, és általában egy asztalnál dolgozunk, hogy fixre állítottuk, nem mozgóra, amelyikünk nagyobb szélmozgásra vágyik, az közelebb ül hozzá, én például picit távolabb, ne érjen oda akkora lendülettel a levegő. Persze elhiszem, ha több embernek kell közös nevezőre jutni, úgy sokkal nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!