Miért nem lehet megérteni, ha vki nem bírja a huzatot meg a légkondit?
Az a baj, hogy amíg 30 ember akarja a huzatot és egy nem, addig a 30 akarata fog érvényesülni. A légkondival ugyanez, nagyjából ha a főnök 20 fokot akar, hát... ő a főnök :(
Sajnos ilyen esetben annak kell alkalmazkodni, aki egyedül van. Én pl. ha becsukják a buszon az ablakot, és felmegy a hőmérséklet, szinte azonnal ájulok. Hidd el, az legalább annyira rossz.
Anyukád esetleg megkérheti, hogy hadd legyen az ő asztala a legtávolabb a légkonditól, ott talán nincs olyan hideg. Meg ne öltözzön föl, hanem tartson benn egy pár zoknit vagy harisnyát, zárt cipőt, kardigánt. Ott meg felveszi, az egy perc.
Nálad nem tudom, mit lehet csinálni, esetleg állj az első ajtóba, ott nincs légmozgás. Vagy bicikli? :)
Az a gond, hogy régen nem volt vita, mert nyár volt, és annyi fok, amennyi.
Orvosi vélemény szerint max. 3 fokkal kellene lejjebb venni a belső hőmérsékletet, mint a külsőt. Egyébként mélységesen megértem Anyudat, mert nekem is jéghideg mindenem idebent, és nyáron kapom a legszebb tüszős mandulákat...
Én sem szeretem a légkondit. Attól meg egyenesen hülyét kapok, amikor valaki letekeri 20 fokra, és mellette pulcsiban, meg kiskabátban ül. Persze az sem jó, amikor az ember 30 fokban kényszerül dolgozni.
Nem nagyon tudtok mit tenni, sajnos a mai világban az erősebb kutya b*szik, és azok "győznek" akik többen vannak.
Sajnálom.
A huzat senkinek nem jó, annyi betegséget okoz, hogy no, csak van aki nem érzékeny rá, ő majd évek múltán szívja meg!!
Én is érzékeny vagyok a huzatra, anyósom szerint kényeske vagyok, na ja. De nekem állt már be a nyakam huzattól úgy, hogy egy hétig nem mozdult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!