Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet megérteni, ha...

Miért nem lehet megérteni, ha vki nem bírja a huzatot meg a légkondit?

Figyelt kérdés
Rettegve vártam a nyarat,mert megint ez a probléma. Anyuék munkahelyén senki nem engedi levenni a légkondit,abban kell ülni 8-10 órát,hiába öltözik fel,akkor meg leizzad és arra fújatják,volt már lábon hordott tüdőgyulladása,ami nem játék,nem bír az izületeivel,mindene fáj,már lassan táppénzre kell mennie,mert munkaképtelenné teszik,sírva megy be dolgozni,mert nem értik meg,hogy nem bírja,maga a főnök tekeri le azt az átkozott légkondit 20 fokra,amiben tavasszal még kiskabátot hordott! Nekem meg a vonaton meg a buszon húzzák a szájukat,ha megkérem,hogy csukjuk be az ablakot,mert huzat van. Igy is kimaradt egy vizsgám,mert belázasodtam,begyulladt a fülem,szemem,torkom,mi a jóbüdös francért nem lehet már ezt tolerálni?
2011. máj. 31. 12:08
1 2 3 4 5
 1/49 A kérdező kommentje:
Na most tudtam meg,hogy ma 18 fokra tekerték. Égbekiáltó mocsokság.
2011. máj. 31. 12:12
 2/49 anonim ***** válasza:
88%
Mert mindenki más meg megdöglik ebben a r*hadt időben. És nem igazodhat mindenki egy emberhez.
2011. máj. 31. 12:13
 3/49 anonim ***** válasza:
100%
És ha szól miatta?
2011. máj. 31. 12:13
 4/49 anonim ***** válasza:
88%
Azért, amiért te és anyukád nem értené meg, hogy nekem viszont állandó fejfájásom van, ha 28 fokban kell dolgoznom. Mint pl. most is ennyi van az irodában, és 2 napja fáj a fejem. Van légkondi, csak épp használni nem lehet...
2011. máj. 31. 12:14
 5/49 anonim ***** válasza:
23%
18 fok? Baz+ még télen is melegebb van a lakásban. Nem tudom, miért nem tolerálják, valószínűleg ők egyelőre nem érzik hatását, de majd évek múlva fogják! Az ízületeiken főleg. Én is lépten-nyomon megfázom a légkonditól, autóban sem használom még 40 fokban sem. Nagyon veszélyes! És sajnálatos, hogy ennyire nem figyelnek egymásra az emberek egy munkahelyen, de nem tudom, mit lehet tenni. Panaszkodni mer valaki manapság a munkahelyén?
2011. máj. 31. 12:14
 6/49 anonim ***** válasza:
93%

Az a baj, hogy amíg 30 ember akarja a huzatot és egy nem, addig a 30 akarata fog érvényesülni. A légkondival ugyanez, nagyjából ha a főnök 20 fokot akar, hát... ő a főnök :(

Sajnos ilyen esetben annak kell alkalmazkodni, aki egyedül van. Én pl. ha becsukják a buszon az ablakot, és felmegy a hőmérséklet, szinte azonnal ájulok. Hidd el, az legalább annyira rossz.

Anyukád esetleg megkérheti, hogy hadd legyen az ő asztala a legtávolabb a légkonditól, ott talán nincs olyan hideg. Meg ne öltözzön föl, hanem tartson benn egy pár zoknit vagy harisnyát, zárt cipőt, kardigánt. Ott meg felveszi, az egy perc.

Nálad nem tudom, mit lehet csinálni, esetleg állj az első ajtóba, ott nincs légmozgás. Vagy bicikli? :)

2011. máj. 31. 12:15
 7/49 anonim ***** válasza:
34%

Az a gond, hogy régen nem volt vita, mert nyár volt, és annyi fok, amennyi.

Orvosi vélemény szerint max. 3 fokkal kellene lejjebb venni a belső hőmérsékletet, mint a külsőt. Egyébként mélységesen megértem Anyudat, mert nekem is jéghideg mindenem idebent, és nyáron kapom a legszebb tüszős mandulákat...

2011. máj. 31. 12:16
 8/49 anonim ***** válasza:
56%

Én sem szeretem a légkondit. Attól meg egyenesen hülyét kapok, amikor valaki letekeri 20 fokra, és mellette pulcsiban, meg kiskabátban ül. Persze az sem jó, amikor az ember 30 fokban kényszerül dolgozni.

Nem nagyon tudtok mit tenni, sajnos a mai világban az erősebb kutya b*szik, és azok "győznek" akik többen vannak.

Sajnálom.

2011. máj. 31. 12:18
 9/49 anonim ***** válasza:
17%
Jó kérdés, én ezt az IC-n tapasztalom, múltkor pulcsival le is takartam, mégis begyulladtak a szemeim tőle.
2011. máj. 31. 12:18
 10/49 anonim ***** válasza:
17%

A huzat senkinek nem jó, annyi betegséget okoz, hogy no, csak van aki nem érzékeny rá, ő majd évek múltán szívja meg!!

Én is érzékeny vagyok a huzatra, anyósom szerint kényeske vagyok, na ja. De nekem állt már be a nyakam huzattól úgy, hogy egy hétig nem mozdult.

2011. máj. 31. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!