Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan màr nem tudok...

Lassan màr nem tudok aludni a vôlegényem mellett? Màsnak is vannak ilyen problémài?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a nagy helyzet, hogy amùgy is nehezen alszom, de ezt még megfejeli a pàrom azzal, hogy lelpokodja a takaròt ròlam éjszaka, ezt persze ne direkt csinàlja, tehàt nem tudok rà igazàn haragudni, de mégis kellemetlen! Amùgy a takarònk 220*240 es, tehàt nem kicsi darabròl van szò, de valahogy mindig ùgy forgolòdik, hogy a fél takarò lelòg az àgyròl az ô oldalàn én meg a bundapizsamàmban vacogok a màsik oldalon... én nem dolgozom most, tehàt ô az aki reggel kel, emiatt is nem nagyon ébresztgetem vagy veszekszem vele az éjszaka, legtôbbszôr megpròbàlom csendben visszarànciàgàlni... A màsik baj, hogy ômlik ròla a vìz és tiszta nyirkos a lepedô is a paplan is és ìgy cserélhetném az àgynemût naponta, ha jò idô van kirakom az ablakba a napos oldalra, de az se sokat hasznàl...

Gondoltam màr rà, hogy kûlôn aludjunk, de az milyen màr? Eleve bàrmennyire is kìnlòdàs az éjszaka mellette (mert komolyan òrànként felébredek) akkor sem akarok màr most kûlôn aludni tôle. Azt meg màr csak emlìtés szintjén hozom fel, hogy sokszor ébredek arra hogy az arcomba kônyôkôl... Szòval igazàbòl ô az aki zaklatottan alszik és ezzel engem is zaklatottà tesz! Hàlistennek ezeken nem veszekszûnk egyàltalàn, mert ugye reggel mikor felkel én még tudok 2-3 òràt is aludni nyugodtan, de az màr nem ugyanaz, de mi lesz ha hamarosan én is megyek dolgozni és nekem is szàmìtanak majd az òràk? Van valaki akinek hasonlòan nehéz egyûtt aludni a pàrjàval és ha igen, nektem hogy oldòdott meg???? Nagyon nagyon szeretem, tényleg, de ezt akkor se lehet megszokni! Megszôkésrôl meg szò sincs!

2011. máj. 31. 11:07
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

érdekes dolgok ezek, én egyébként azt nem értem, hogy ha valaki mondjuk magàtòl nem tudja, hogy ennyire "rosszul" alszik, mert valljuk be a normàlis alvàsba szerintem nem tartozik bele a 80decibeles horkolàs vagy a rugdosàs, stb, akkor miért egybôl az a megoldàs, hogy kûlôn alszanak a pàrok? Oké, lehet hogy ez a legegyszerûbb megoldàs, de hosszùtàvon akkoris fennàll a probléma. Egy koràbbi kommentemben elmeséltem az apàm esetét, akinél sajnos visszafordìthatatlan a dolog és élete végéid azzal a "szuszi"géppel kell aludnia. Szòval ezekre szintén csak azt tudom mondani, hogy aki nem rest ezt megtenni, az menjen el egy alvàsklinikàra kivizsgàlàsra!

Ezt fogom javasolni az én pàromnak is, mert hiàba nem horkol, de ez a verejtékezés, fogcsikorgatàs, kapàlòzàs nem hiszem hogy jòt tesz! Sem neki, sem nekem.

Mindenesetre annyit sikerûlt ôsszeszednem innen, tôletek, hogy gyògytea, idôben vacsizàs, kûlôn takaròt ma kipròbàljuk, hàtha sikerûl enyhìteni ezekkel is, aztàn ha nem, akkor megkeressûk azt a lehetôséget ahol erre megolàst nyùjtanak! Mindenkinek kellemes alvàst kìvànok a pàrjàval!

2011. máj. 31. 15:27
 42/44 napietus ***** válasza:
100%
a vacsoráról még annyi, hogy könnyű, lehetőleg ne túl fűszeres ételeket egyen. az ablakot nyissátok ki, legalább bukóra, a rosszul szellőző szoba állott levegője sem jó annak, aki amúgy sem alszik jól.
2011. máj. 31. 15:30
 43/44 A kérdező kommentje:
Az esti evéssel amùgy az a baj, hogy este fél 7re ér haza és ìgy is leghamarabb 8 elôtt egy kicsivel vacsizunk mindketten. Ha én màr elôre megfôztem akkor sem hamarabb, de ez a ritkàbb. Nem szereti ha én egyedûl fôzôk, azt szereti ha egyûtt csinàljuk, mert ez egy fajta levezetô szertartàs neki, hogy kôzben beszélgetûnk, nevetgélûnk, egyûtt rendbe rakjuk utàna a dolgokat... Szòval ezt se nagyon akarom elvenni tôle arròl nem beszélve, hogy ha hamarabb vacsoràzunk, akkor ô még képes este 10kor ùjra enni! :)
2011. máj. 31. 15:52
 44/44 napietus ***** válasza:
100%
ez például lehet oka a rossz alvásnak pedig. és ha csak előkészítenéd a kaját úgy, hogy csak össze kelljen dobni (ezt csinálhatnátok együtt)? valamit valamiért...nem biztos, hogy ez az ok, de esélyes. nyitott ablakot próbáld ki, már jó idő van.
2011. máj. 31. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!